61SAAT SPOR SERVİSİ - HASAN TÜNCEL

Trabzonspor’da bir dönem yöneticilik yapmış isimlerden Erdal Atalay sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Rize ziyareti esnasında kendisi ile görüşmek isteyen Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta’nın Rizespor Kulübü Başkanı  Hasan Kemal Yardımcı tarafından önü kesilerek görüşmenin engellendiğini iddia etti.

ATALAY : RİZE BAŞKANI ÖNÜNÜ KESTİ

Atalay bu iddiasını şu sözlerle gündeme taşıdı “ Çok emin kaynaktan duyduğum ve 2 ayrı yerden doğrulattığım bir bilgiyi sizlerle Paylaşmak istedim.. RTE’nin Rize ziyareti sırasında Muharrem Usta Burak Yilmaz’ı yanına alarak Rize ye Gider umudu CB nı Burak Yılmaz’ı kabul ederken bundan istifade ederek CB ile görüşmek belki özel işleri için talepte bulunmak bilemiyorum . MU da odaya girmek ister o sırada orada bulunan Rize Spor Başkanı Kemal Yardımcı MU nın önünü keserek içeri girmesine mani olur.Kemal Yardımcı bu eylemi her halde tek başına karar alarak yapmamıştır RTE Muharrem Usta ile görüşmek istememiştir..Bunun ne şekilde yorumlanacağını kamu oyuna bırakıyorum” dedi.

YARDIMCI : ÇOK YANLIŞ

61saat.com olarak bu iddiaları sorduğumuz Rizespor Başkanı Hasan Kemal Yardımcısı ise tepki göstererek “Çok yanlış ve üzücü bir durum. Burada bir süreci getiriyoruz. Bu yanlış sonuç üzücü. Beni tanımayan bilmeyen konuşmasın yakışmıyor “ diyerek iddiaları kesin bir dille reddetti.

BURAK GÖRÜŞMÜŞTÜ

Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Rize ziyaretinde Trabzonspor'un golcü oyuncusu Burak Yılmaz ve Asbaşbakan Ahmet Çubukçu Rize'ye gitmiş Burak Yılmaz Cumhurbaşkanı ile fotoğraf paylaşmıştı.