Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Türkiye'nin Yeni Liderlik Zirvesi' (Sports and Business Summit) organizasyonuna katıldı. Spor camiasının önemli isimleri ve iş dünyasının devlerinin bir araya geldiği ve panellerin düzenlendiği organizasyonda futbol A'dan Z'ye masaya yatırıldı. Fuara, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Medipol Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Medipol Başakşehir Teknik Direktör Abdullah Avcı ve Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradovic ve spor dünyasının önde gelen isimleri katıldı.

USTA'YA TEMİZKANOĞLU'NUN AYAK İZLERİ

Tepebaşı Belediyesi bir kez daha öncü ve benzersiz projeleri ile bu anlamlı organizasyonda yerini alırken Eskişehir'in spor yaşamına yön veren proje ve hizmetleri paylaşan Tepebaşı standını Türk Futbolu'nun önde gelen isimleri ziyaret etti. Belediye Başkanı Ahmet Ataç fuarda futbolun zirvesindeki isimler ile tek tek ilgilenirken Eskişehirspor'un bu yıl şampiyon olarak Süper Lig'e geri döneceğine inandığını söyledi. Eskişehirspor başta olmak üzere olmak üzere Türk futbolunun efsane isimlerini ölümsüzleştirmek için Tepebaşı Belediyesi 'Altınayaklar' projesi kapsamında Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve Trabzonspor kulübü Başkanı Muharrem Usta'ya Galatasaray'ın efsane isimlerinden Metin Kurt ve Trabzonspor'da bir dönem futbol oynayan ve şuan teknik direktörlük yapan Ogün Temizkanoğlu'nun ayak izlerini ve Eskişehirspor'un 26 numaralı formasını hediye etti. Ataç, Tepebaşı Belediyesi'nin standını ziyaret eden Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı'ya da Eskişehirspor forması hediye etti.

Türk sporunun önemli isimleri ile bir arada olmanın öneminin altını çizen Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, "Belediyemizin öncü ve benzersiz projelerini burada paylaşmaktan büyük mutluluk duyduk. Özellikle spor tesislerimiz ve Altınayaklar projesi büyük ilgi gördü. Olduğumuz her yerde vatandaşlarla paylaştığımız 3 boyutlu Atatürk deneyimi de yine büyük ilgi gören çalışmalarımızdan biriydi. Burada övgüler almak bizi daha çok motive ediyor. Fuarda emeği geçen herkesi kutluyorum" dedi.