61SAAT SPOR SERVİSİ - Hasan Tüncel

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu 2-0 AEK galibiyeti ile sona eren mücadele sonrası 61saat’e özel açıklamalarda bulundu.

Mücadelenin heyecanından bahseden Zorluoğlu “Yani öldük öldük dirildik hakikatem dizilerim tutmuyor.. Heyecanlı ve gergin bir maç oldu. ilk maçın avantajı gayet iyidi. İlk yarıda yediğimiz iki gol maçı başka bir noktaya getirdi.. Zaman zaman sahada futbolcu kardeşlerimizin panik yaptığını gördük.

Kaliteli oynayan oyuncularımız da vardı. Mühim olan turu geçmekti, uzun bir aradan sonra Avrupa Arenasında Trabzonspor’un olması renk katacaktır. Bu takımda daha iyi noktaya gelecek hem Türkiye Liginde hem Avrupa Liginde başarıları olacak.” 

Maç gidiyor hissine kapılmadığını ifade eden Zorluoğlu “İnsanız neticesinde, 2-0’dan sonra rakip takım gayet iyi top çevirdi. Trabzonspor’a şimdi değil 50 yıldır inanıyor ve güveniyoruz” 

HUKUKİ SÜREÇ DEVAM EDİYOR

Projelerle ilgili görüşmelerin devam ettiğini aktaran Zorluoğlu “Trabzonspor yöneticileriyle istişarelerimiz devam ediyor. Hukuki süreçleri birlikte takip ediyoruz, neticelendikten sonra açıklayacağız. “

FORMALAR TARAFTARA GİDECEK

2011 forma alacağını duyuran Zorluoğlu “Trabzonspor formalarımıza henüz kavuşamadık. Eylül ayı içerisinde 2011 forma alacağız ve taraftarlara dağıtacağız. Gençlerimiz ağırlıklı olmak üzere ekonomik durumun el vermeyen kişilere formalarımız dağıtacağız “ dedi.