61SAAT HABER SERVİSİ - Süper Lig'in 26. haftasında zirvedeki zirveyi yakından ilgilendiren Trabzonspor - Başakşehir maçının ardından, Galatasaray - Beşiktaş maçı da berabere bitti. Her iki takımda maçta gol bulamazken, maçın ardından Galatasaray’ın yıldız kalecisi Muslera’dan flaş açıklamalar geldi. 
“Utanç verici gece yaşadık” diyen Muslera, Trabzonspor - Başakşehir maçını da örnek verdi. 


Taraftarların gelmediği maçların neden oynandığını soran Muslera, “Bence utanç verici gece yaşadık. Çok fazla futbolun konuşulmasına gerek yok. Şu an da dünyanın içinde olduğu sağlık problemi var. Böyle bir karar verildi. Bizim canımız yok mu? Biz rakip takım, burada çalışanlar herkes bu riskin içinde. Eğer böyle bir sağlık sıkıntısı varsa, taraftarların gelmediği maçta neden oynanıyor. Sadece bizde değil Avrupa’da ligler oynanmıyor. Yapılan bence hem bize saygısızlık, hem de taraftarlara saygısızlık. Galatasaray, Beşiktaş derbisi oynanıyor. Taraftarlar bu tip maçlara gelmek için oynuyor. 
Trabzonspor Başakşehir maçı var. Bugün ligin kaderini etkileyecek 2 maç var. Bunlar taraftarsız oynanıyor. Bizde bunun içindeyiz. Diğer taraftan bütün taraftarlara, bugünü bekleyen taraftarlara saygısızlık olarak nitelendiriyorum” dedi.