61SAAT SPOR SERVİSİ -

Son olarak MKE Ankaragücü'nde görev yapan 61 yaşındaki tecrübeli teknik adam Mustafa Reşit Akçay'a Trabzonspor'un altyapının başına geçmesi için teklif götürdüğü iddia edilmişti. 

Edinilen bilgilere göre Mustafa Reşit Akçay'a Trabzonspor'dan altyapının başına geçmesi için henüz teklif gitmediği fakat teklif yapılması durumunda tecrübeli teknik adamın teklifi değerlendirmeye alacağı öğrenildi.

Mustafa Reşit Akçay daha öncesi Trabzonspor ve 1461 Trabzon'da teknik direktörlük yaparken Trabzonspor'un 2005-2006 tarihleri arasında altyapı kordinatörlüğünü yapmıştı.

AÇIK KAPI BIRAKMIŞTI..

Mustafa Reşit Akçay daha önce Osmanlıspor'u çalıştırdığı dönemde yaptığı açıklamada ''Benim için lig çok önemli. Avrupa benim için önemli değil. Ligdeki prestij, ligde kalıcı bir Osmanlıspor bırakıp şapkamızı önümüze koyup Trabzon'a döneceğim. Allah'ın kulu beni Trabzonspor'un başına getiremez. Altyapı için bir açık kapı bırakıyorum. Onun dışında umrumda değil. Bu Trabzonspor'u sevmediğim ya da dert etmediğim anlamına gelmez." ifadelerine yer vermişti.