61SAAT HABER SERVİSİ - HASAN TÜNCEL -

Trabzonspor’da Teknik Direktör Şota Arveladze ile yolların ayrılmasından sonra gözler yeni gelecek teknik adama çevrildi. Yaklaşan kongre öncesi yeni hoca arayışına giren Bordo Mavililerde gündeme gelen ilk isim deneyimli teknik adam Mustafa Denizli oldu. 
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Mustafa Denizli ile görüştüğü ardından deneyimli hocanın da 'Kongre sürecini' işaret ederek 'Kongreden sonra görüşelim' cevabını verdiği ileri sürülmüştü. 
Tüm bu iddialar ortada dolaşırken Mustafa Denizli, 61saat.com'ndan Hasan Tüncel'e konuştu.  Trabzonspor ile görüştü iddialarına cevap veren Denizli “Trabzonspor Kulübünden henüz bana iletilmiş bir teklif yok” cevabını verdi. 

 TRABZONSPOR’A GELİR Mİ?
" Trabzonspor’dan teklif gelse düşünür müsünüz?" sorusuna ise “Trabzonspor büyük bir camia, bakarız, değerlendiririz” diyerek hocalık konusunda açık kapı bıraktı.
Mustafa Denizli, daha önce Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'da Şampiyonluklar yaşarken Ç. Rizespor'u da PTT 1. Ligden Süper Lige çıkarma başarısını göstermişti