61SAAT SPOR SERVİSİ

Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) yeni başkanı Nihat Özdemir oldu. Ankara JW Marriott Otel'de gerçekleştirilen TFF Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda başkanlık seçimi için 183 delege, toplam 7 sandıkta oy kullandı. Genel kurula tek aday olarak giren Nihat Özdemir, oyların 179'unu alarak federasyon başkanlığına seçildi, 4 oy ise geçersiz sayıldı.

Başkanlığa seçilen Nihat Özdemir'in listesinde ise Trabzon'dan Yılmaz Büyükaydın ve Mustafa Hacıkerimoğlu yer aldı. 

Yapılan genel kurul sonrası 61saat'e açıklamalarda bulunan Mustafa Hacıkerimoğlu "Ben de Trabzon'un esnafıyım. Trabzonspor'umuzun ve Türk futbolunun haksızlığa uğramaması için ne gerekiyorsa yapacağım. Şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. İlk yönetim kurulu toplantımızı yaptık. Bir karışıklık olduğu doğrudur, bu karışıklığı el birliği ile  kuruldaki tüm arkadaşlarımızla çıkaracağız. Tüm arkadaşlarımızın aynı arzuda olduğunu ilk toplantıda gördüm. Tartışmalalı ortamdan çıkıp herkesin maçın sonucu kabullendiği duruma getireceğiz. " ifadelerini kullandı.

MUSTAFA HACIKERİMOĞLU KİMDİR?

Oflu iş adamı, Trabzon’da Turizm, Enerji, Otomotiv ve inşaat sektöründe birçok yatırımı olan bir iş adamı. Doğru bildiğinden asla geri adım atmayan, Trabzonspor’un hakkını sonuna kadar savunacak olan Hacıkerimoğlu'nun aynı zamanda güçlü bir lobiye de sahip olduğunun altı çiziliyor.

İŞTE NİHAT ÖZDEMİR'İN LİSTESİ

Servet Yardımcı
Mehmet Baykan
Erdal Bahçıvan
Erhan Kamışlı
Yılmaz Büyükaydın
Ali Düşmez
Mustafa Çağlar
İsmail Erdem
Mustafa Hacıkerimoğlu
Nuri Akın
Selim Soydan
Hasan Yıldırım Akıncıoğlu
Alkın Kalkavan
Hamit Altıntop