Süper Lig'in bu sezon zorlu geçeceğini söyleyen Trabzonlu teknik adam, Beşiktaş'ın yine en büyük favori olduğunu belirterek "Tecrübeli bir hocaları var ve elit oyuncularının sayıları arttı. Burada tek sıkıntı elit oyuncuların sayısı artınca, oyuncuların devamlılığı ile alınacak fayda burada dert olacak.

Bu elit oyuncuların bir kısmının mutsuz olması bazı zorluklar getirebilir ama ben Şenol Hoca'nın tecrübesine güveniyorum. Şenol Hoca mutsuz oyuncuları ayakta tutabilir. Beşiktaş'ın iddialı olduğunu düşünüyorum." ifadelerine yer verdi.

TRABZONSPOR GECİKİYOR

Mustafa Reşit Akçay, şampiyonluk yarışı ile ilgili olarak ise "Beşiktaş şampiyonluğun en büyük adayı. Galatasaray'ın yapılanması çok yüksek isimlerle geliyor ama işleyiş nasıl olacak diye şüphelerim var. Galatasaray ve Fenerbahçe'yi 2. sıralarda görüyorum. Trabzonspor'un yapılanması gecikiyor ama yine de Trabzonspor'un kadro kalitesini yükselttiğini düşünüyorum. Dört takım favoridir. Başakşehir'in de şampiyonluk yarışının içinde olma olasılığı çok yüksek ve diğer takımlar arkasına doğru sıralanabilir." dedi.