61SAAT SPOR SERVİSİ-Spor Toto Süper Lig'de 25. hafta mücadelesinde Trabzonspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Avni Aker'de oynanan mücadele, başladığı gibi 0-0 eşitlikle bitti.

Maç boyunca oldukça temposuz futbol sergileyen iki ekip, birer puana razı oldu.Bu sonuçla Trabzonspor puanını 31'e, Beşiktaş ise 43'e yükseltti.

Maçı ardından konuşan Trabzonsporlu oyuncu Mustafa Yumlu, ilk yarıda ki kafa vuruşu yaptığı ancak auta çıkan pozisyon ile ilgili olarak, “Adrian iyi yere kesti ortayı. Yükseldim yetişemedim. Sıyırdı” dedi. Maçla ilgili olarak ise, “Maça gelince iki takımı tebrik ediyorum. Çok zevkli mücadele oldu. Sadece gol hariçti. Lig sıralamasında istediğimiz yerde değiliz. Bugün kazanmak istiyorduk. Maalesef olmadı. İyi bir oynadığımızı düşünüyorum. İlerisi için sevinç. Ümit veriyor bize. İnşallah haftaya Bursaspor deplasmanı var. Kazanıp iyi yerlere gelmek istiyoruz” dedi.

TAKIMIN DURUMUNA TARAFTARLAR NE DİYOR?

Takımın Trabzonlu oyuncusu olarak taraftarların kendisine takımın durumu ile ilgili yolda gördüklerinde neler söylediği şeklinde ki soruya ise Yumlu, “Takımın durumundan şikayetçi herkes. Bu da doğal. Trabzonspor’a yakışmayan yerdeyiz. Onun için gerçekten çok çalışıyoruz. Bu durumdan kurtarmak bizim elimizde. En kısa zamanda düzelteceğimize eminim. Bugün Beşiktaş maçı ile başlamak istidik. Ama iyi bir oyun oynadık. Bu bizim için ilerisi için umut” diye konuştu.

KAYNAK: 61SAAT.COM