61SAAT SPOR SERVİSİ - Karşılaşmada rahat bir oyun ortaya koyan Trabzonspor'da golleri Adrian, Vittek ve Halil buldu. Bordo mavililerde Zeki, Abdullah, Aykut, Mustafa, Soner ve Emre gibi genç oyuncular da forma şansı buldular.

MUSTAFA YUMLU: TRABZONLULARIN GÜCÜN GÖSTERDİK

Maçın ardından konuşan Mustafa Yumlu ise, “Geçen hafta aldığımız kötü mağlubiyetten dolayı taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Bun bir daha tekrar etmeyeceğiz inşallah. Net bir skorla kazandığımız için mutluyuz. Kupada yolumuza devam ediyoruz. Bugün 4 tane Trabzon doğumlu vardı takımda bunun sayısını arttırmak bizim adımıza çok güzel. 1461 Trabzon’da çok yetenekli futbolcular var. Şans geldiğinde neler yapabileceğimizi göstermiş olduk. Bu forma altında kötü oynayabiliriz ama asla kötü bir mücalede vermeyeceğiz.

Savunma değil bu. Sadece Trabzonluların ne kadar yetenekli olduğunu gösteriyoruz biz. Alt yapıda çok kaliteli arkadaşlar var. Sadece şans geldiğinde ne kadar iyi kullandığımızı sahada gösteriyoruz. Belki bir zamanlar duraklama oldu eskisi kadar Trabzonlu futbolcu çıkmıyor ama 1461’in olması bizim iç çok iyi oldu. Genç kardeşlerimizin orda kendilerini gösterdiğinde bugün sahada Abdullah Zeki gösterdi. İnşallah daha çok da Trabzonlu olacağına inanıyorum.

İkinci yarı kupada iyi başladık ligde d bunu sürdürmek istiyorduk. Maalesef olmadı. Liderle 9 puan var aramızda. Bu farkı kapatmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız inşallah” dedi.

KAYNAK: 61SAAT.COM