Karşılaşmanın 37. dakikasında Trabzonspor'un kullandığı köşe atışında Volkan Demirel, topu eliyle kontrol ettiği sırada Mustafa Yumlu'nun hafif bir müdahalesine maruz kaldı.

Aldığı darbenin ardından çok sinirlenen tebrübeli file bekçisi, pozisyonun bitimiyle birlikte maçın hakemi Fırat Aydınus'a uzun süre itiraz etti. Volkan Demirel'in yanına gelen Aydınus, kısa bir konuşmanın sonrasında Mustafa Yumlu'yu da yanına çağırdı.

MUSTAFA SESSİZ KALMADI
Mustafa Yumlu ile Volkan Demirel'in tartışması bu esnada da devam etti. Mustafa Yumlu'nun, Volkan'ın itirazlarına sessiz kalmaması Trabzonspor taraftarlarından büyük takdir topladı. Mustafa'nın her söylediği sözün ardından Volkan'ın daha da sinirlendiği görüldü. Ancak Volkan ne kadar uğraşsa da Mustafa'ya kart göstertemedi. Volkan'ın daha önce bu tarz hareketler yaparken diğer oyuncuların sessiz kalmasına alışık olduğu ancak Mustafa'nın çıkışı ile daha çok sinirlendiği kaydediliyor. Oyun 2 dakikalık gecikmenin ardından yeniden başladı.

Mustafa Yumlu, saha içerisinde devamlı küfreden kaleci Volkan'a uyarısı sosyal medyayı da salladı. Mustafa'ya övgüler yağdıran taraftarlar "Mustafa'nın Trabzon damarına dokundu" diyerek onun ağzından şu cümleleri yazdılar: "Agıllı ol Volkan, usturaya kafa ataysın"
"Olm bak Saraçoğlu değil maraçoğlu da olsa çizerim seni"
"La sen ölmeyi bayılmamı sanaysın"
"Farozlu kafası yedinmi hiç Volkan"
"Olm sana Kadıköy'de bile kolbastı çektirir aklını alirim"
"Pis pis sakal bırakisin küfretme bari utan"
"Olm şeklin de değişti ağzında bak canımı sıkma"
"Heyy küfretme aglini alurum…"

Bu arada; Mustafa Yumlu hakkında bir daha kötü söz etmem, Volkan'ın aldırma işleminden dahi çekinmeyerek kafa tuttu :)

Mustafa Yumlu fener maçlarında hep oynasın aga piqe mübarek :)

Yalniz Mustafa Yumlu’yu Trabzon’dan doldurup gondermisler…Volkan’a posta koymasi :))))

Volkan Demirel'in tavrından anladığımız kadarıyla MustafaYumlu'nun maçtan sonra evinden alınacağı kesinleşmiştir.