61SAAT SPOR SERVİSİ - ÇAĞRI AKTAŞ

Trabzonspor kurmaylarının transferi için bugün Sparta Rotterdam Kulübü ile görüşeceği ümit milli takımın yıldızı Halil Dervişoğlu’nun babası Muzaffer Dervişoğlu’na ulaştık. Baba Dervişoğlu, “Trabzonspor’a söz verdik. Sparta’dan kolaylık istedik” dedi 

KRİTİK GÖRÜŞME BUGÜN YAPILACAK
Trabzonspor’un uzun süredir transferi için uğraştığı Halil Dervişoğlu için bugün kritik bir görüşme yapılacak. Bordo Mavili Kulübün Asbaşkanı Mehmet Yiğit Alp, genç oyuncunun bonservisi için Sparta Rotterdam ile pazarlık masasına oturacak. İlk görüşmede Hollanda ekibinin Halil için 2 milyon Euro bonservis istediği öğrenilirken bu fiyatta indirime gittiği bilgisine ulaşıldı.

ÖNCELİĞİMİZ TRABZONSPOR
Bugün yapılacak olan kritik görüşme öncesi aslen Trabzon Akçaabatlı olan 19 yaşındaki genç forvet Halil Dervişoğlu’nun babası Muzaffer Dervişoğlu’na ulaştık. Baba Dervişovlu Halil kulüplerin anlaşmasını beklediklerini ifade etti. Galatasaray, Beşiktaş, Başakşehir ve Avrupa’dan birçok kulüpten teklifler olmasına rağmen Trabzonspor’a sözleri olduğunu ifade eden Muzaffer Dervişoğlu, “Önceliği Trabzonspor’a verdik. Trabzonspor, Sparta ile anlaşırsa biz hazırız. Halil’in Trabzonspor’da oynamasını istiyoruz. Görüşmenin sonucunu biz de merak ediyoruz” dedi.

KOLAYLIK YAPACAKLARINI BİZE SÖYLEDİLER
Şu anda sadece Trabzonspor ile görüştüklerini vurgulayan baba Dervişoğlu, “Önceliğimiz Trabzonspor. Çünkü bizimle ilk olarak onlar görüştü. Trabzonspor’un durumu netleştikten sonra diğer tekliflere bakacağız. Biz de Sparta kulübü ile görüştük ve bize kolaylık yapacaklarını ifade ettiler. Şimdi iş Trabzonspor’un Sparta ile anlaşmasına kaldı. Çünkü Halil’in kulübü ile 2 yıl daha mukavelesi var” şeklinde konuştu. 

ABDÜLKADİR VE YUSUF İLE İLE İYİ ARKADAŞLAR
Halil’in ümit milli takımdan Abdülkadir Ömür ve Hüseyin Türkmen ile iyi arkadaş olduğunu da kaydeden baba Muzaffer Dervişoğlu şunları söyledi; “Kulüpler anlaşırsa Halil’in Trabzon’da zorluk yaşamaz. Çünkü oradaki bütün genç oyuncuları tanıyor. Milli takımlarda beraber oynadılar.”