61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzonspor’un Hull City’den 3 milyon 150 bin Euro’ya transfer ettiği Senegalli golcü Dame N’doye, Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde düzenlenen imza töreniyle kendisini bordo-mavili renklere bağlayan 3 yıllık imzayı attı.  İmza töreninde konuşan Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, “Kulübümüz adına önemli ve değerli bir oyuncu transfer ettik. Umut ediyorum ki taraftarımızın camiamızın beklediği performansı ortaya koyacaktır. Bizim bundan sonra yapacağımız şey takımımız futboluna adapte olması için bütün kulüpte ki arkadaşlar kendisine yardımcı olacağız. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

N’doye ise, “Trabzonspor çok büyük bir kulüp. Çok büyük bir caima. Burada gelenek olarak büyük oyuncular oldu. Burada olmak ayrı bir mutluluk. Bende buranın bir parçası olacağım için mutluyum. Eliminden gelenin en iyisini takım yararına vereceğim için mutluyum” dedi.

ZOKORA’DAN BİLGİ ALDI
N’doye Trabzonspor’a gelmeden önce her hangi bir oyuncudan bilgi alıp almadığı şeklinde ki soruya ise şu şekilde yanıt verdi:
“Tabi ki bireysel temas olarak kendime en yakın bulduğum oyunculardan biri Zokora’dı7r. Karşılıklı oynadık kendisini yakinen tanırım ve fikirlerine çok değer veririm. Zokora ile milli maçtan sonra temasımız oldu. Kendisi burayla ilgili çok olumlu şeyler söyledi. Büyük bir kulüp olduğunu söyledi. Büyük oyuncuların büyük kulüplerde oynamasını isterim. O yüzden bu noktada karar almama zor olmadı. En yakın teması Zokora ile yaptık. Kendisi bana kulübün hedefleri noktasında çok güzel temaslarımız oldu. O yüzden gelmem zor olmadı” dedi.

SADRİ ŞENER DÖNEMİNDE TRANSFER NEDEN OLMADI
Sadri Şener döneminde transferinin neden gerçekleşmediği şeklinde ki soruya N’doye, “O dönem de öyle bir ilgi vardı. O dönemde yapılan teklif çok kıymetli bir teklifti. Fakat futbol dünyasında bazen istediğiniz şeyler aynı anda gerçekleşmiyor. Bugünün özelinde önemli olan buraya gelmiş olmam. Buraya gelecek açısından takımın yapacağı işlere katkı verecek olmam. Geçmişte olan güzel temaslar vardı maalesef gerçekleşmedi ama şuan da buradayım. Katkı vermeye geldim” dedi.

SÜPER LİGDE YAPILAN TRANSFERLER VE PERFORMANS DÜŞÜKLÜĞÜ
Süper Ligde yapılan yıldız oyuncu transferlerinde kendisine hangi noktada gördüğü şeklinde ki soruya N’doye, “Bilindiği gibi ben Şubat ayında İngiltere’ye gittim. Lig bitene kadar 6 aylık bir dönem oldu. Genel hatlarıyla iyi iş çıkardığımı söyleyebilirim. Performansım konusunda elimden gelenin en iyisini yaptığımı düşünüyorum. Ama İngiltere ligi zor bir lig. O dönem de geride kaldı. Performans açısından kariyerimde düşüş veya durgunluk döneminde girmedim. Kendimi hazır ve fit hissediyorum. Diğer takımların yaptığı transferler onların bileceği işlerdir. Ben kendime güveniyorum. Trabzonspor büyük kulüp ve o yüzden buradayım. Elimden gelenin en iyisini takım yararına kullanmak için elimden geleni yapacağım” dedi.

HURMA YENİ TRANSFERLER YAPILACAK
Savunma oyuncusu alınacak mı şeklinde ki soruya Hurma, “Savunma oyuncusu arayışımız var. Transfer konusunda 2 veya 3 oyuncu alabiliriz. Tabi bizim istediğimiz koşullar olursa. Şuan ki bütün arayışımız 2 veya 3 oyuncu transfer etmek üzere” dedi.

 


61SAAT TV - CANLI YAYIN paylaşan: canli61saat