61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonsporlu oyuncular, Beşiktaş maçının ardından anlamlı bir mesaj verdi... 
Spor Toto Süper Lig'in 2. hafta mücadelesinde Beşiktaş, evinde Trabzonspor karşılaştı. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan mücadeleyi bordo-mavililer 2-1'lik skorla kazandı.
İlk yarısı 0-0 sona eren mücadelenin ikinci yarısında tempo yükseldi. Trabzonspor 53. dakikada Yusuf Erdoğan ile öne geçerken, Beşiktaş 57. dakikada Ricardo Quaresma ile beraberliği yakaladı. Maçın ardından konuşan Trabzonspor'da N'doye,  "Oyunun ilk yarısında Beşiktaş'ın baskılı başlayacağını düşünüyorduk. O önemli dakikaları iyi direnç göstererek ve durarak, daraltarak oynadık. Yavaş yavaş ilerleyen dakikalarda ibreyi kendimize çevirmeyi başardık. İkinci yarı iyi başladık. Çok önemli bir galibiyet oldu. Deplasmanda aldığımız için çok önemli bir galibiyet. 
Bu benim işim. Takım arkadaşlarıma elimden geldiğince arkadaşlarıma kolaylaştırmam lazım. Beşiktaş güçlü bir takım. Ama biz bugün çok iyi bir iş çıkardık ve hak ettiğimiz galibiyeti aldık" dedi. 

Bundan sonrası için ise N'doye, "2 tane arka arkaya aldığımız galibiyetin söyle bir tehlikeli tarafı var. Bir sonra ki maçı daha önemli hale daha sıkı bir maç haline getirdi. çok fazla konsantre olmamız lazım. bu galibiyeti unutup yeni rakip için gerekli çalışmayı göstermememiz lazım. Burada en önemli konu rehavete kapılmamamız. Bugün takım halinde futbol oynadık. Bireysel bir iş ortaya koymadık. Dakikalar geçtikçe kompakt oyunumuz bu sonucu almaya gitti. Bu bizim için önemli bir veri. Takım halinde sert bir oyun ortaya koyarak, deplasmanda oynuyorsunuz. Erkek gibi mücadele ederek mücadeleden kaçmayarak oynadık. Kompakt oyunumuz ortaya koymamız lazım. Trabzonspor formasını taşıyorsak, her maça galibiyet için çıkmamız lazım. Bütün hepsine bu şekilde hazırlanmamız lazım. İyi gidiyor ve bu şekilde gidecektir" dedi.