Dame N'Doye ile ilgili Karadeniz Gazetesinden müthiş iddia.. Karadeniz Gazetesi bugünki Spor Sayfasının başlığını Trabzonspor'un Danimarka'dan yeni transferi Dame N'Doye'ye ayırırken dikkat çeken iddialar ortaya attı. Gazete, "Trabzonspor'un 6 milyon Euro bonservis bedeliyle anlaşmaya vardığı Dame N'Doye'yi Bursaspor ve Eskişehirspor'un 1,5 milyon Euro'ya almadığını" iddia etti.

İŞTE KARADENİZ GAZETESİNDE Kİ O HABER:
Trabzonspor'da Burak Yılmaz'ın Galatasaray'a transfer olmasında yanlış bir politika izleyen ve eleştiri oklarını üzerine çeken yönetimin, yeni bir skandala imza attığı iddia ediliyor. Bordo-Mavili yönetimde başkan Sadri Şener'in ısrarla almak istediği Kopenhang'ın golcü oyuncusu Dame N'Doye transferi gerçekleşirken bu oyuncunun da önce Bursaspor ve Eskişehirspor'a önerildiği ortaya çıktı. Danimanka liginin son iki sezonda ki gol kralının bu kulüplere 2 milyon Euro bonservis bedeliyle önerildiği ancak iki kulübün de oyuncuyu beğnemediği ifade edildi.

BEKİROĞLU İKNA ETMİŞ:
Bursaspor ve Eskişehirspor'a 2 milyon Euro'ya önerilen oyuncuyu Trabzonspor 6 milyon 100 bin Euro bonservis bedeliyle renklerine bağlayan Bordo-Mavililer günü kurtarmak taraftarları sakinleştirmek için böyle bir karar aldığı belirtiliyor. Öte yandan bu transferin gündeme gelmesiyle Şener'in camianın önde gelen bazı isimleri taraından uyarıldığı ve N'Doye'nin referanslarının iyi olmadığının söylendiği ortaya çıktı. Şener'in bu isimleri uyarısına dikkate alarak transferinden vazgeçmek üzereyken yönetici Tuncay Bekiroğlu tarafından ikna edildiği ve taransferin gerçekleştiği öğrenildi"

HABERDEKİ TUTARSIZ RAKAM
Karadeniz Gazetesinin haberindeki alt başlıkta ve haberin içerisindeki tutarsızlık ise dikkat çekiyor. Alt başlıkta habere 1,5 milyon ibaresi koyan gazete haberin içerisinde rakamı 2 milyon olarak yükseltiyor. Aradaki rakamı belki küçük görenler olabilir ancak bu rakama Türkiye liglerinden bir futbolcunun daha alınabileceği göz ardı edilmemesi gerekiyor...

BAŞKAN ŞENER: N'DOYE BİR DEĞİL 3 BURAK EDER
Karadeniz Gazetesi böyle bir idida ortaya atarken, Günebakış Gazetesine konuşan Trabzonspor Başkanı Şener'de N'Doye ve Burak Yılmaz ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. N'Doye'ye övgü dolu sözler sarfeden Başkan Şener, "N'Doye çok önemli bir golcü. Böylesi bir golcüyü takıma kazandığımız için mutluyuz. Biraz zorlu pazarlıklar oldu, ama sonunda N'Doye'yi aldık. Bö yönde yoğun gayret sarfeden yöneticimiz Tuncay Bekiroğlu'na teşekkür ederiz. N'Doye kalitesi ile bir değil en az 3 Burak eder. Maçlar başlayınca herkes N'Doye'nin nasıl bir oyuncu olduğunu görecektir. Taraftarımızı golleriyle coşturacağına inanıyorum" dedi.