61SAAT SPOR SERVİSİ - Hasan Tüncel

Son dakika gelişmesi... Trabzonspor Kulübü, Nijeryalı futbolcu John Obi Mikel'in sözleşmesini feshettiğini duyurdu. Tecrübeli futbolcu geçtiğimiz günlerde corona virüsü salgını nedeniyle futbol oynamak istemediğini ve sezonun iptal edilmesi gerektiğini açıklamıştı.

Oyuncuyla bugün görüşen Bordo Mavililer sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.

Ayrılık süreciyle ilgili 61saat'ten Hasan Tüncel'e konuşan Obi Mikel’in menajeri Necdet Ergezen dikkat çeken ifadeler kullandı.

ÇOCUKLARIYLA BERABER OLMAK İSTEDİ

Mikel’in ayrılış sebebinin virüsün getirdiği nedenlerden ötürü olduğu ifade eden Ergezen “Dünya genelinde yaşanan koronavirüs salgını sonrası Avrupa’daki sınırların kapanması ve İngiltere’deki tedbirlerden dolayı ailesiyle huzursuz oldu. Bu süreç içerisinde çocuklarıyla olmak istedi. Cumartesi gününden itibaren yönetimle görüştük, Obi’yle konuştuk. Hiçbir alacağı yok bütün ödemelerini aldı.

"ORADA OLMAM GEREKİYOR" DEDİ

Gitmek istediğinin altını çizen Ergezen "Bugün “aklım orada onları düşünüyorum orada olmam gerekiyor” ifadelerini kullanınca biz de süreci başlattık. Saygıyla karşılıyorum, prosedürle ilgili görüşelim konuşalım dedik. Yönetimde normal karşıladı, helalleşerek ayrıldık. Virüsten etkiledi ve ayrılma kararı aldı. UEFA ve TFF’nin kararı beklendi ve bu boyutlarda karar alındı. “ ifadelerini kullandı.