Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın'ın, Twitter'da taraftarlarla diyalog halinde bulunması enterasan olayların ortaya çıkmasına sebep olmaya devam ediyor. 

Diğer yönetici profillerinin aksine, yönetimi içerisinde bulunduğu kulüp hakkındaki her çeşitten taraftar sorusunu bizzat birinci ağızdan yanıtlayan Aydın, gerek camia içerisinden gerekse de camia dışından herkesin dikkatini çekiyor. İşte bu camia dışı isimlerden biri olan Erdinç Yaman isimli akademisyen, Nevzat Aydın hakkında bir Tweet atınca olanlar oldu.

''61'le biten nicklere''

Yaman doçentik payesine yakışmayacak tıynette bir jargon ile ''Nevzat Aydın'a çok  üzülüyorum yav. Türkiye'deki en başarılı girişimci, 61'le biten nick'lere twitter'dan
laf anlatmaya çalışıyor.'' şeklinde bir Tweet attı. Bu Tweet'in ardından Yaman'ı deyim yerindeyse mention yağmuruna tutan Bordo Mavili taraftarlar, kullancıyı kısa süre içerisinde pes ettirdi. 



''Teşekkür ederim ama''

Bu sözlerin ardından cevap hakkını kullanan Nevzat Aydın ise; ''teşekkür ederim sözleriniz için Erdinç Bey, ama cevap vermek için buradayım. Başka  bir türlü sevda benimkisi de.'' diyerek Erdinç Yaman adlı kişiye deyim yerindeyse Trabzonspor tutkusunu bir kez daha kanıtlamış oldu.