Trabzonspor’un transferden sorumlu başkan yardımcısı Nevzat Aydın, sağ kanata yapılması planlanan transfer için çalışmaların devam ettiğini belirterek, son ana kadar uğraşacaklarını söyledi.

Teknik Direktör Ersun Yanal’ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, transfer döneminin 31 Ağustos’ta sona erecek olması nedeniyle yoğun bir trafik yaşıyor.
Trabzonspor’un transferden sorumlu başkan yardımcısı Nevzat Aydın, son ana kadar transfer çalışmalarını sürdüreceklerini belirterek, "Sağ kanat için transfer çalışmalarımızı sürdürüyor. Bu bölge için girişimlerimizi ve çalışmalarımızı transfer döneminin biteceği ana kadar devam ettireceğiz" dedi.
Transfer edilen oyuncuların durumlarıyla ilgili de Aydın, "Yeni transferlerimizin performanslarıyla ilgili olarak bir sıkıntı görmüyorum. Birbirleriyle oynadıkça iyi olacaklar. Gaziantepspor karşısında ilk yarı istediğimiz oyunu oynayamadık ama ikinci yarı bölüm bölüm iyiydik. 3-4 net pozisyon bulduk. Rakibimiz beraberliğe razıyken garip bir gol yedik ve mağlup olduk" ifadelerini kullandı.