61SAAT SPOR SERVİSİ

Stada gelişinde Trabzonsporlu taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaşan Nevzat Aydın, kıran kırana mücadele beklediğini açıkladı. 

Aydın, “Trabzonspor transfer dönemine çok başarılı şekilde kapattı bence. Fenerbahçe geçen hafta Başakşehir galibiyetiyle ciddi motivasyon yakaladı. Çok iyi mac bekliyorum” dedi. 
Trabzonspor’un Nwakaeme’nin eksikliğini hissedip hissetmeyeceği şeklinde ki soruya Aydın, “Trabzonspor’un yaratıcı oyuncu anlamında zorlandığı maçlar oluyor. Hem sakatlar, hem cezalılar işin içine giriyor. Sosa ve kanatların yükünü Nwakaeme, bayağı rahatlatıyordu. Böyle durumla karşı karşıyayız. Kupa maçında şansız ve haksız görülen kart bu duruma getirdi bizi. Buna üzülmememeliyiz. Trabzonspor Nwakaeme’siz de Fenerbahçeyi yenecektir” dedi. 
Hafta içi yaşanan gerginliğin maça yansıyıp yansımayacağı şeklinde ki soruya Aydın, “Yansımaz. Bunlar artık geride kaldı. Son derece gereksiz gündem oluşturuldu. Maçın gerginliği başka tarafa çekilmeye çalışıldı. Doğru bulmuyorum. Geride kaldı. Bir kaç senedir burada ki maçlarda taraftar olgun şekilde davranıyor” diye yanıtlarken Trabzon’a yatırım müjdesi de verdi. 
Aydın, “Yatrırımlar devam edecek. 2 tane daha yatırım gelecek. Büyük ihtimalle biri Beşirli tarafa olacak diğerini düşünüyoruz” dedi. 
Aydın, maçta galip gelinmesi durumunda forma dağıtıp dağıtmayacağı sorusuna ise, “Artık formalar seneye. Önümüzdeki sene için yeni formaları mutlaka dağıtacağım” dedi.