Trabzonspor başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun listesinde yer alan Aston Martın  Türkiye distribitörü Ve yeniköy motorsun sahibi işadamı Nevzat Kaya neren Hacıosmanoğlu'nun listesinde yer aldığını açıklarken önemli tespitlerde de bulundu.

Kaya şu ifadelere yer verdi;

"Hacıosmanoğlu’na yapılan haksızlıkları görünce yönetimine girmeye karar verdim. Hacıosmanoğlu'nun  da hataları olduğunu fakat Hacıosmanoğlu na hata yaptırmak için uğraşan birçok lobi bulunduğunu belirten işadamı Nevzat Kaya. Mevcut Adaylar içinde Hacıosmanoğlu kadar samimi bir aday bulunmadığını onun Trabzonspor'a olan aşkını ve yapmaya çalıştıklarını bildiğim için hem aktif olarak görev almak hem de Hacıosmanoğlu’na bu sevda yolunda destek olmak için bu yola baş koyduğunu belirtti. Hacıosmanoğlu nu Türk futbolundan asıl uzaklaştırmak isteyenlerin Türk futbolunda istediği gibi at koşturan kişiler olduğunu hepimiz biliyoruz, maalesef bu kişiler  Trabzon’da bir kesimi de etkilemiş durumda ve birlikte hareket ediyorlar. Bu durumu çok iyi bilen ve bu kişileri tanıyan bunların ne yapmaya çalıştığını bilen birisi olarak Hacıosmanoğlu na destek olmak için yönetime aday olmaya karar verdim 

Trabzonspor kongre üyelerinin uyanık olması lazım. Trabzonspor yaklaşık 32 yıldır şampiyonluk Kupasını müzesini götüremediğini bunun yanında  3 kere şampiyonluğunun çalındığını ve kupalarını alamadığını belirten Nevzat Kaya; İşte bunları organize eden çevreler Hacıosmanoğlu’ndan inanılmaz rahatsızlar ve kesinlikle Türk futbolundan uzaklaştırmak istiyorlar. Çünkü Hacıosmanoğlu bunların düzenine çomak sokuyor oyunlarını bozmak için mücadele ediyor. Trabzonspor taraftarı neden 32 yıldır kupa alamıyoruz diye düşünmeli ve Hacıosmanoğlu etrafında kenetlenmelidir.

Trabzonspor un mali problemi olmaz! 

Trabzonspor battı gitti gibi söylentiler gerçeği yansıtmıyor bilinçli olarak ortaya atılıyor. Trabzonspor düşündükleri gibi zayıf ve güçsüz bir kulüp değildir, Trabzonspor batmaz.

Seçime çok güçlü ve becerikli yönetim listesi ile girdik. yönetim listemizin en önemli özelliklerinden biri kimsenin tahakkümü altına girmeyecek ve özgürce çalışabilecek kişilerden oluşuyor. Onun CEO'su bunun genel müdürünü yönetim listemizde göremezsiniz diyen Nevzat Kaya, çok ciddi gelir getirecek projeleri olduğunu ve kısa sürede bu projeleri hayata geçireceklerini belirtti.  

Ts Club dünyaca ünlü markalar ile işbirliği yapacak. 

Dünyaca ünlü markalar ile görüştüğünü dünyanın en ünlü markalarından ikisini  TsClub ile işbirliği yapmaya ikna ettiğini söyleyen Nevzat Kaya. Bu Türkiye de bir ilk olacak"