Spor Toto Süper Ligi’nin 14. haftasında Gençlerbirliğini 4-0 mağlup eden Trabzonspor’da moralleri yerine gelirken kulüp asbaşkanı Nevzat Şakar, bundan sonra iyi günlerin kendilerini beklediğini belirtti. Şakar, iyi bir oyun ortaya koyarak haklı bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, "Teknik kadromuzu ve oyuncularımızı kutluyorum. Aldığımız bu galibiyet kötü günlerin sonu iyi günlerin ise başlangıcı olacağını düşünüyorum" dedi.
Milli kaleci Onur Recep Kıvrak’ın ise Galatasaray’a transfer olacağı şeklindeki söylentiler ise Şakar, “Çıkan bu söylentilerin ardından Onur ile konuştuk. Kesinlikle böyle bir durumun olmadığını bize söyledi. Kendisi de çıkan haberleri çok üzüldüğünü kendisinden kaynaklanmadığını ifade etti. Bu haberlerin maksatlı çıkartılığını düşünüyorum. Onur’da bu dedikodular dan rahatsız. Taraftarlarımız rahat olsun bu tür haberlerin aslı astarı yok. Menajeriyle de konuştuk Galatasaray ile ilgili bir konunu olmadığını söyledi. Onur’un Trabzonspor’dan mutlu olduğunu ifade etti” şeklinde konuştu.

Onur’un sözleşmesinde '7 milyon Euro getiren alır' diye bir madde bulunduğunu belirten Şakar, “Onur’un Trabzonspor’dan ayrılma gibi bir niyeti yok. Onur’un Galatasaray gideceği yönünde bir konu söz konusu değildir herkes rahat olsun.”dedi

Kayseri’de yaşanan olaylarla ilgili olarak ise Şakar, “Biz Kayseri Emniyet Müdürlüğünü ve Kayseri Valiliğini aradık. Bu yaşananların Trabzonspor’la hiçbir alakasının olmadığını net bir şekilde bize ifade ettiler“ dedi.