Spor Toto Süper Lig'de Orduspor'u deplasmanda 2-1 yenen Trabzonspor'un asbaşkanı Nevzat Şakar, ilerleyen haftalarda ligin üst sıralarını daha da zorlayıp şampiyonluğa oynayacaklarını söyledi.

Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu'nun davetlisi olarak ilçeye gelen Şakar, Trabzonspor'un ligde hak ettiği yerde olmadığını anlattı.

Süper Lig tablosuna bakıldığında bulundukları sıralamanın Trabzonspor'a yakışmadığını ve takımın çok daha iyi yerlerde olması gerektiğinin altını çizen Şakar, ''Trabzonspor'un bundan sonraki çıkışı devam edecek. İlerleyen haftalarda ligin üst sıralarını zorlayıp, şampiyonluğa oynayacağız'' dedi.

Şakar, yaşanan sakatlıklar nedeniyle birçok karşılaşmaya istedikleri kadroyla çıkamadıklarına dikkati çekerek, son olarak da Adrian ve Zokora'nın Orduspor maçında takımda yer almadığını belirtti.

-Orduspor maçı-

Akhisar Belediyespor maçıyla başladıkları çıkışı Orduspor maçıyla sürdürdüklerini ifade eden Şakar, taraftarın daha farklı bir Trabzonspor izleyeceğini belirterek, ''Orduspor yöneticileri maçtan önce bizi çok iyi ağırlayıp, misafirperverliklerini gösterdiler. Kendilerine bu anlamda teşekkür ediyorum. İki komşu ilin maçı üst düzeyde bir centilmenlik örneğiyle sona ermiştir. Üç puan aldığımız için mutluyuz. Bu maç böyle geçti. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız'' diye konuştu.

-''Şenol Güneş'in gideceği haberleri asılsız''-

Şakar, Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş'in yerinin ayrı bir öneme sahip olduğunu vurguladı.

Daha önce alınan başarısız sonuçların ardından Şenol Güneş'in gideceğine yönelik çıkan ''spekülasyon haberlerinin'' kendilerini üzdüğünü kaydeden Şakar, ''Böyle bir şey yoktur ve asılsızdır. Şenol hocamız bizi bırakmaz, bırakamaz. Trabzonspor'da yapacağımız daha çok iyi işler var'' ifadelerini kullandı.