Transfer çalışmalarına başlayan ve Ocak'ta mutlaka bir santrfor transfer etmeyi planlayan Trabzonspor, ilk hamlesini Oumar Niasse ile yaptı. Teknik direktör Ersun Yanal'ın ısrarlı bir şekilde transfer edilmesini talep ettiği Niasse için menajeriyle görüşmelere başlayan Trabzonspor, diğer bir yandan da Everton ile resmi temaslara başladı. 

NIASSE'NİN MENAJERİ MASAYA OTURDU

İstanbul'a gelerek ilk önce Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ile masaya oturan Niasse'nin menajeri, ardından da Trabzon'a geçerek bordo-mavili takımın teknik direktörü Ersun Yanal ile bir görüşme gerçekleştirdi. Everton'un Niasse'yi öncelikli olarak 8 milyon euro bonservis bedeli ile satmak istemesinden dolayı alternatif planlar hazırlamaya başlayan bordo-mavili yönetim, Senegalli oyuncunun menajerinden öncelikli olarak satın alma opsiyonlu kiralama teklifini Everton'a iletmesini talep etti. 

NIASSE, TÜRKİYE'YE SICAK BAKIYOR

Ocak ayının ilk transferi olarak Niasse'yi düşünen ve bu transfer için tüm kozlarını kullanacak olan Trabzonspor, önümüzdeki hafta içerisnde Everton'un cevabını almak üzere Senegalli oyuncunun menajeri ile bir kez daha görüşecek. Trabzonspor'un yanı sıra Rusya Premier Lig ekiplerinden Spartak Moskova'nın da transfer etmek istediği Niasse için Rus kulübü 4 milyon euroluk bir teklif sundu ancak Sengalli oyuncunun kariyerine Türkiye'de devam etmeye sıcak bakması transfer sürecini zora soktu.

(sporx)