Trabzonspor devre arasının ilk bombasını Oumar Niasse ile patlatmaya hazırlanıyor.

Başlangıçta Galatasaray'a gelmek isteyen Oumar Niasse, Jan Olde Riekerink'in "o tarz bir oyuncuya ihtiyacım yok" sözleriyle bir anda rotasını Trabzon'a kırdı. Trabzonspor'u Galatasaray yüzünden bir süre bekleten Niasse, menajeri aracılığıyla Başkan Muharrem Usta'ya Trabzon'da forma giymeye hazır olduğunun mesajını gönderdi.

Teknik Direktör Ersun Yanal'ın da onay verdiği Niasse için tek sorun, kulübü Everton'un 1.5 sezon için istediği 2.5 milyon Euro'luk kiralama bedeli. Yönetim bu rakamı 1.5 milyon Euro'ya indirmeyi başarırsa Niasse, Trabzonspor forması giyecek.

Oumar Niasse'nin istediği rakam konusunda ise bir sıkıntı yok.

Oumar Niasse kimdir?

26 yaşındaki Senegalli santrafor ülkemizde Akhisar Belediyespor forması giydikten sonra 5.5 milyon Euro bonservisle Lokomotiv Moskova'ya transfer oldu. Niasse daha sonra burada gösterdiği başarılı performansla İngiliz kulüplerinin dikkatini çekti. Everton takımı kendisi için 18 milyon Euro bonservi ödedi. 2020 yılına kadar sözleşme imzaladı.

Ancak Niasse'ın İngiltere kariyeri istediği gibi gitmedi. Bu sene A takımla maça çıkmayan Niasse Premier Lig 2'de 5 maçta 6 gol attı.