61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor'un Beşiktaş'ı 4-1 mağlup ettiği karşılaşmayı Özgür Buzbaş, Erman Özgür ve Nihat Kahveci Orta Nokta'da değerlendirdi.

3 ATIYORSUN 4 ATIYORSUN

Trabzonspor'un inişli çıkışlı performansını değerlendiren eski milli futbolcu ve yorumcu Nihat Kahveci "Şampiyonluktan bahsediyoruz ve bu oluştu. Sen rakiplerine karşı içerde çatır çatır oynuyorsun 3 atıyorsun 4 atıyorsun iyi futbol oynuyorsun bunu yapabiliyorsun.

TARAFTAR SİNİRLENİYOR

"Bunu diğer maçlarada yansıtması lazım.  Şampiyonluk yolunda rakipleri olmayan takımlara karşı, taraftarın da en büyük tepkisi de bence bu. Beşiktaş geliyor şampiyonluk rakibin muhteşem oynuyorsun Gençlerbirliği maçında niye oynamadın diye sinirleniyor. "

ÜNAL HOCA FUTBOLCULARI ÖNE ÇIKARIYOR

"Belki Ünal hocaya tepki o yüzden oluyor. Belki hoca yaptığı açıklamada futbolcuları öne çıkarıyor. “Ben Gençlerbirliği’ne karşı da aynı hazırlıyorum futbolcularımı” o gün o şartlardan gerektiği kadar mücadele etmiyor. Bir an önce 1-0 öne geçerek bu alanları bulursun. "

12-13 KİŞİYLE GİTMEZ

Trabzonspor'un kadro derinliği olmadığını ifade eden Kahveci "12-13 kişiyle bu iş gitmez, Soceidad’la yaşadım ertesi sene şampiyonalar ligi kupa oynadık gitmiyor. Orta sahadan ileriye baktığımızda alternatif çok Pereira’yı dinlendirmen lazım Novak’ı dinlendirmen lazım. “ dedi.