TFF Başkanı Nihat Özdemir Süper Lig'in son durumu hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu. Açıklamarında Ligin son haftalarını seyircili oynata bileceklerini belirtti.

Özdemir'in açıklaması şu şekilde;

Şartlar düzelirse Süper Lig'de son 3 haftayı seyircili oynatmak istiyoruz. Ana hedefimiz seyircisiz ama şartlar izin verirse son 3 hafta seyircili olabilir. Bizim ligimizde hem şampiyonluk yarışında, hem de küme düşme hattında kıyasıya mücadele var. Dolayısıyla tescil gibi bir karar söz konusu değildi. Olmazsa olmazımız bu maçları tamamlayarak oynanması yönünde. O yolda gidiyoruz.

Trabzonspor'un hakkını savunacaklarını belirten Nihat Özdemir "bu; bizim ildiğimiz takip ettiğimiz bir konu. Trabzonspor'un 2019'daki bilançosuyla ilgili bir konu. Konuyu biliyorduk ve takipteydik. TFF'nin bütün finansal elemanları ve hukukularu, Trabzonspor'un bütün hukukçuları, finans elamanları, hepimiz birleştik. İnşallah Trabzonspor'un hak ettiğini alması için mücadele edeceğiz. Kararı, UEFA üst kurulu verdi. İtirazımızı yapacağız değişmeyecek bir karar değil. Gücümüzü birleştirerek bu konunun düzeltilmesi için müraacat yapacağız. Umarım mutlu sona ulaşıp Trabzonspor'un hakkını teslim edeceğiz.