Afrika temsilcisinde golleri 49. ve 75. dakikalarda Ahmed Musa kaydetti. Musa göz alıcı performansıyla takımını zafer taşıdı. Trabzonspor'un yıldızı Kaptan Onazi ise bu maçta forma giymedi.

İlk maçta Hırvatistan'a kaybeden Nijerya, 3 puanla morallendi. Nijerya son maçını Arjantin ile oynayacak. İzlanda ise Hırvatistan ile karşı karşıya gelecek.


2018 FIFA Dünya Kupası D Grubu mücadelesinde Nijerya, İzlanda'yı 2-0 mağlup etti ve ilk galibiyetini alarak 3 puanın sahibi oldu. Nijerya'ya galibiyeti getiren golleri 49 ve 75'inci dakikada Ahmed Musa kaydetti. İzlanda ise aldığı bu mağlubiyetle 1 puanda kaldı. Nijerya grubun son maçında Arjantin ile karşılaşacak. İzlanda ise grubun lideri Hırvatistan ile puan mücadelesi verecek.

STAT: Volgograd Arena

HAKEMLER: Conger Matt, Lount Simon, Makasini Tevita, Montero Ricardo

NİJERYA: Uzoho - Omeruo, Ekong, Balogun, Moses, Etebo (Dk. 90 Iwobi ), Mikel, Ndidi, Idowu (Dk. 46 Ebuehi), Musa, Iheanacho (Dk. 85 Ighalo)

İZLANDA: Halldorsson - Saevarsson, Arnason, R. Sigurdsson (Dk. 65 Ingason), Magnusson, Gislason, G. Sigurdsson, A. Gunnarsson (Dk. 87 Ari Skulason), Bjarnason, Finnbogason, Bödvarsson (Dk. 71 Björn Sigurdarson)