61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor’da sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Filip Novak ile görüşmeler devam ediyor.

Takımda kalmak istediğini daha önce açıklayan Filip Novak ile ilgili gelişmeler yaşanmaya devam ederken menajerinin görüşmeleri yavaşlattı.

Trabzonspor Kulübü’nden sözleşme uzatma görüşmelerinde rakamlarda mutabakat sağlanmak üzere olduğu ifade edilirken menajer parası kriz çıkarttı.

YENİDEN GÖRÜŞELİM

Bordo Mavililerden yeni sözleşme için 500 bin Euro'ya yakın bir menajerlik ücreti isteyen Novak’ın menajerine Bordo Mavililer “bu şartlarda olmaz, rakamı yeniden görüşelim” yanıtını verdiği öğrenildi.

Yaşanan bu gelişme sonrası gözler Filip Novak’ın transferle ilgili tutumuna çevrilirken görüşmelerin sezon içerisinde devam edeceği ifade edildi. 

Trabzonspor’un Novak’a yıllık 1.2 veya 1,4 milyon Euro’luk teklif sunduğu gelen bilgiler arasında…

MENAJERLER NE ALDI

Öte yandan Ahmet Ağaoğlu yönetimi şu ana kadar Daniel Sturridge’in menajerine 320 bin Euro, Sörloth’un menajerine 100 ve son olarak ara transferde takıma katılan Nidiaye’nin menajerine 100 bin Euro bedel ödedi. İngiliz yıldız Sturridge, Bordo-Mavili takımdan 1.5 milyon Euro garanti ücretinin yanı sıra 2 milyon Euro imza parası aldı. 2+2 yıllık kiralanan Sörloth ise yıllık 1.5 milyon Euro alıyor. 6 aylığına kiralanan Ndiaye’nin  Trabzonspor’a maliyeti ise 1 milyon Euro