Premier Lig'in 6. haftasında Carrow Road'da Norwich City'e konuk olan Liverpool, sahadan Luis Suarez (3), Nuri Şahin ve Steven Gerrard'ın golleriyle 5-2 galip ayrıldı.

5. haftada Anfield'da Manchester United'a 2-1 yenilerek büyük kan kaybeden Kırmızılar, Norwich karşısında galip gelerek yaralarını sarmak istiyordu. Hafta içi West Bromwich ile oynanan Lig kupası maçında 2 gol atarak takımını sırtlayan Nuri Şahin, teknik direktör Brendan Hodgson tarafından 11'e alınarak ödüllendirildi. Hocasını mahçup etmeyen milli futbolcu, ikinici yarıda dakikalar 47'i gösterirken kaydettiği golle takımı adına 3. golü attı. Suarez'in bir golünde asist de yapan Nuri, performansıyla çıkışını sürdürdü.

Bu skorla birlikte Kırmızılar puanını 5'e çıkararak rahat bir nefes alırken Norwich City de 3 puanda kalarak alt sıradaki yerini korudu.

Maça damga vuran oyuncu şüphesiz Kırmızılar adına 3 gol birden atarak takımını sırtlayan Luis Suarez oldu. Milli futbolcumuz Nuri Şahin ise takımının 3. golünü kaydederek gol serisine devam etti. Liverpool'un son golünü Steven Gerrard kaydederken, ev sahibi ekibin tek golleri ise Steve Morison'dan ve Grant Holt'tan geldi.