İspanya La Liga takımlarından Real Madrid'in teknik direktörü Jose Mourinho çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Barcelona'ya büyük saygı duyduklarını ancak şu anda ciddi olarak değerlendirilebilecek bir avantaja sahip olduklarını belirten Mourinho, "Şampiyon olmayı çok istiyorum, bunu da becerebiliceğimizi biliyorum. Ancak şampiyonluk yolu Nou Camp'ta kazanmaktan geçiyor. Eğer ligi kazanırsak, onlardan bir adım önde olacağız ve bu harika olacak" dedi.

Ligde daha bir çok maç olduğunu belirten tecrübeli hoca, "Hepsi de zor karşılaşmalar. Barcelona gibi güçlü bir rakiple mücadele ediyoruz. Eğer maç kaybedersek, büyük bir sıkıntı içine gireceğiz. Bu yüzden her maçı son maçımız gibi oynamalıyız" diyerek, rahibini ciddiye aldığını gösterdi.

Nuri Şahin'in neden oynamadığı yönündeki soruya ise Portekizli hoca, "Lassana Diarra ve Granero da sıra bekliyor" diyerek, Nuri'nin forma bulma şansının zor olduğunu ima etti.

Oyuncularını neden CSKA maçı öncesi dinlendirmediği sorulan Mourinho "Takım yorgun değil. Haftada 1 maç yapıyoruz. Şimdi Şampiyonlar Ligi maçları geldi ve haftada 3 maç yapmaya başlaycağız. Bu yüzden her oyuncu hazır olmalı" dedi.

Son olarak Barcelona ile yapılan karşılaşmadan sonra otoparkta hakemleri beklediği yönündeki haberler hakkında da konuşan Mourinho, "Daha önce de karşılaştığımızda nasılsak, orada da karşılaştık ve hiçbir şey olmadı" demekle yetindi.