61SAAT HABER SERVİSİ - Hafta başından itibaren yapılan görüşmelere son şekli ise maç günü verildi. Sol addüktör kas gurubunda grade iki tear (yırtık) tespit edilen oyuncunun en az 1 ay sahalardan uzak kalması beklenirken Nwakaeme hafta başında sürpriz bir şekilde takımla çalışmalara başlamıştı. 

Teknik ekibe, “Galatasaray maçında oynamak istiyorum” diyen Nwakaeme’nin bu fedakarlığı taktir toplarken, sağlık kurulu oyuncunun oynamasının henüz riskli olduğunu ve 90 dakikayı kaldırabilecek seviyede olmadığını belirtti.

Teknik ekip ile maç günü yapılan görüşmede sağlık kurulu bu kararını yenilerken, teknik ekip oyuncuyu riske etmek istemedi ancak oyuncu burada da oynama yönündeki isteğini yenileyince maç kadrosuna dahil edildi. 

Uzun süren toplantılarda oynama isteğini sürekli dile getiren Nwakaeme’ye başkan Ahmet Ağaoğlu da, özel olarak teşekkür etti.  Daha sonra Nwakaeme maçın son dakikalarına doğru teknik ekibe yine ısrarla kendisini denemek istediğini söyleyince, riske girmemek şartı ile son 5 dakika oyuna sokuldu.