61SAAT SPOR SERVİSİ

Süper Lig'de Trabzonspor, sahasında konuk ettiği Beşiktaş'ı 4-1 mağlup etti. Trabzonspor’un gollerini Dorukhan kendi kalesine, Sosa, Sörloth ve Nwakaeme attı. 

Maçın ardından konuşan Trabzonspor’da Nwakaeme, “Futbol böyle bir oyun. Bazen işler beklemidiğiniz kadar zor, bazen beklemediğiniz kadar kolay geçebilir. Son maçlarda çok iyi performans gösteremediğimin farkındayım. Kendimi tanıyın biriyim. Çalışmaya, devam ettim. Bugün istediğimi yaptım” dedi. 
Taraftarın kendisine “Beyin” lakabını takmasına ve ilerleyen günlerde ki performansıyla ilgili olarak ise Nwakaeme, "İnsanlardan böyle benzetmeler almak, çok hoş. Bu benzetmeleri yapan bana bu kadar güzel şeyleri söyleyenlere teşekkür ederim. insanlar yavaş olduğumu söylüyor ama gerekli zamanda en doğru işi yaparak işi sonlandırmaya çalışıyorum. Hızlı olup topu kaybedebilirsiniz. Ama ben onun yerine doğru zamanda, doğru işi yapmaya çalışıyorum” dedi. 
Enerjisinin sırrını neye borçlu olduğuna ise Nwakaeme, “Sonuçta maçları özellikle taraftarlarımızı, mutlu etmemiz gerektiği gibi edemiyorduk. Taraftarlarımı sahaya çıktığımda onları gördüğümde motive oluyorum. Bu insanların stadyuma gelmeleri, işleri olabilir, kola şey değil. Buraya gelip doldurmak. İnsanları sizi desteklerken görmek sizi ekstra motive ediyor” diye konuştu.