61SAAT SPOR SERVİSİ - Trabzonsporluların Temiz Futbol Eylemleri kentin ilçe ve köylerinde de yapılıyor. Son olarak Çarşıbaşı İlçesi bugün büyük bir kalabalık eşliğinde "Temiz Futbol Eylemi" yaptılar. Eylemlerde "Fener'i UEFA'ya biz ispiyonladık" pankartı açılırken sloganı da atıldı.

LİG TV'YE BÜYÜK TEPKİ

Ayrıca "Kupamızı verin" sloganları atılırken en dikkat çekicisi ise Nyon'da Fenerbahçelileri canlı yayınla veren LigTv'ye de tepki vardı. 3 Temmuz süreci boyunca eylemleriyle tüm dünyada adından söz ettirmesine rağmen Trabzonspor taraftarlarının haklı eylemlerini canlı yayında vermeyen LigTV'ye büyük öfke vardı. Öte yandan Faruk Köse adlı Trabzonspor taraftarı bildiri okudu.

NYON'A SELAM GÖNDERDİLER

Bildiride; Biliyorsunuz bugün İsviçre'de UEFA şikecilerin ifadesini alıyor. 16. ACM'nin gerekçeli kararında üstün gayretleri ile aynı puan ve sadece bir gol averejla şampiyonluğumuzu gasp eden emek hırsızları futbolun Avrupa'daki patronlarına hesap veriyorlar. Bu Allah'tan korkmaz kuldan utanmazlar 8.30'dan beri içeride terlerken bir grup arkadaşımız da Avrupa Futbol Birliği'nin Nyon kentindeki merkez binası önünde temiz futbol eylemi yapıyorlar. Hepsine Çarşıbaşı'ndan selam gönderiyoruz.



TFF İLE MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ

Bizler de o değerli arkadaşlarımıza destek için burada aynı anda toplandık. Değerli Çarşıbaşılılar hırsızlarla uzun süren mücadelemizin cezalandırma aşamasında son anlarına gelmiş bulunuyoruz. Önüömüzdeki günlerde gelecek UEFA'dan gelecek olan karar bizleri eminizki sevindirecektir. Ancak TFF ile mücadelemiz kupa yerine ulaşıncaya kadar sürecektir. Bu gündfen itibaren mücadeleyi en üst seviyeye çıkarıp hakkımız teslim edilinceye kadar pes etmeyeceğiz. Unutmayınız Trabzonspor taraftarın kulübüdür. Aşkımız sevdamız partimiz Trabzonspor'dur. Bu nedenle hiçbir TS'linin yönetime kızıp bu sevdayı terk etme lüksü yoktur.

ONLAR SAHADA KAZANDI BİZDE MEDYANLARDA

İnanıyorumki; 3 Temmuz'dan bu yana verdiğimiz büyuük müğcadelenin sonlarına yaklaştık. Biz bir arkadaşımızın elindeki dövizde olduğu gibi o kupa buraya gelecek ve bizler o kupayı kutlamak için tekrar toplanacağız.  2010-2011 yılı şampinyonu Trabzonspor'un futbolcu ve teknik kadrosunda yönetiminde emeği geçen herkese o güzel sezonu  bize yaşattırdıkları için teşekkür ederiz. O'nlar sahada kazandılar bizde meydanlarda kazanacağız." ifadeleri yer aldı.

NYON'DA PANKART ACILDI

Sarı-lacivertli ekibin İsviçre’nin Nyon kentinde UEFA’ya savunmasını yaptı. Savunma yapılırken UEFA binasının önüne Trabzonsporlu taraftarlar toplandı. Bordo-mavili taraftarlar pankart açarak UEFA’ya göndermede bulundular.

Taraftarlar  Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın karikatürlerinin olduğu bir pankart açtı. Ayrıca pankartta ‘Uyan. O suçlu’ diyerek sarı-lacivertli kulübün başkanının suçlu olduğunu iddia etti.