Terör örgütü güvenlik güçlerimize hain saldırılar düzenledi. Terör eskiden siyaset üzerinde bir etkiye sahipti. Şiddet masumları katletmek terörün yüzüdür. Terör ekonomik ve dış ilişkileri belirlemek ister.Terör Ak Parti dönemine kadar şiddeti kullanarak siyaset, günlük hayat  ve dış ilişkilere müdahale etmişti. Bu dönemde dış mihrakların da etkisiyle artmıştır. Biz asla yılmadık yılgınlık göstermedik . Biz sadece güvenlik güçleriyle terörle mğcadele etmiyoruz. Birçok alanda mücadele ediyoruz.

CHP arkasına terörü almış iktidarı eleştirmeye çalışıyor. Arkadaşlarına bakıyorsunuz ayrı tellerden çaldılar. Bir tanesini kaçırdılar 2 gün sonra bıraktılar. Kendisini kaçıranlara çiçek çocuk muamelesi yaptılar. O çiçek çocuklar alçakça Ovacık Cumhuriyet Başsavcısı'nı şehit ettiler.

Ak parti tek başına da kalsa bu mücadeleyi sürdüreceğiz. Ana muhalefet partisi teröre ortak çözüm arayalım diye kapımıza geliyor.

Ana muhalefet partisi milli birlik projemizle ilgili randevu talebimizi reddetti. Ama bizden randevu talep ettiklerinde biz verdik. Ana muhalefet samimi değil. Akşam başka sabah başka konuşuyor.

Terörle mücadele Boğaza karşı keyif çatıp ahkam kesmeye benzemez. Şehit haberleri geldikçe AK Parti oyları düştü diye avuç oğuşturanları milletim görsün. Herkes teröre teslim olsada biz olmayacağız. Biz bu yola kefenimizi giyerek yola çıktık. Hiç geri adım atmayacağız. Biz terörün siyaseti şekillendirmesine fırsat vermeyeceğiz.

CHP Oslo belgellerini açıklayarak, Sosyal Enternasyonel'de imza ettiği belgeyi gizleyenmez. Oslo benim talimatımla terörü bitirmek için yapılmıştır. Altında imza olmayan giç bir belge gerçek değildir.

Geri adım atarsak ülemiz milletimiz kaybedecek .Bu sefer terör belasından mutlaka kurtulacağız.