Bordo-Mavili taraftarlar, Fenerbahçe mücadelesine “2010-11 sezonu şampiyonu Trabzonspor'dur” yazısıyla çıkılmasını istedi. Fakat geçen sezonki Galatasaray maçına bu pankartla sahaya giren Fırtına'ya 20 bin TL para cezası verildiği ortaya çıktı.

En az futbolcular kadar taraftarlar da Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başladı. Bordo-Mavililer’in, özel olarak dizayn edecekleri pankartlarla, stadyumda şölen havası yaratacakları belirtildi. Son durum itibariyle 25 bin Passolig kart satan Trabzonspor’da yönetim, bu rakamın her geçen gün arttığını vurgulayarak, Avni Aker’in tıklım tıklım olacağını ifade etti. Vahid Halilhodzic de yaptığı açıklamada, Fenerbahçe karşılaşmalarında oluşan yüksek tansiyonun Trabzonspor’un aleyhine olduğunun altını çizerek, taraftarların sağduyulu olmasını istiyor. Önceki gün konuşan Bosnalı hoca, “Fenerbahçe maçında seyircilerle birlikte akıllı oynamamız gerekiyor” diyerek, 90 dakikanın kendileri adına sakin geçmesi gerektiğini söylemişti.
Taraftarların isteği var

Bordo-Mavililer de bu bilinçle tribünlerdeki yerlerini alacaklar. Fakat taraftarların, Bordo-Mavili kurmaylardan bir ricası oldu ve futbolcuların, “2010-11 sezonu şampiyonu Trabzonspor’dur” yazılı pankartla çıkmasını istedi. Yönetim kabul edebilir, çünkü daha önceden emsali var. Geçtiğimiz sezon oynanan Galatasaray maçına futbolcular bu pankartla sahaya girmiş ve TFF 20 bin TL para cezası kesmişti.