Trabzonspor'da Abdülkadür Ömür, Doğan Erdoğan ve Obi Mikel'in menajerlik görevini yürüten Necdet Ergezen 61saat.com canlı yayınında açıklamalarda bulundu. 

OBİ MİKEL BU KONUDA YANLIŞ YAPTI

Obi Mikel’in Instagram’da yaptığı paylaşımın zamansız olduğunu söyleyen Menajer Ergezen, '‘Gelme ve gitme süreci basit oldu. 48 saatte Trabzonspor forması giydi. Koronavirüs nedeniyle ailesiyle birlikte olmak istedi. İnstagram'da önemli bir maçtan önceki paylaşımı doğru bir zamanlama değildi. 24 saat kala bu mesajı veriyorsun. Maçtan sonra bu mesaj verilebilirdi. Herkesin farklı çıkışları reaksiyonları olabiliyor. Trabzonspor Mikel'e ceza kesmedi. Trabzonspor doğal olarak kontratı devam eden bir oyuncusunu ülke dışına gönderip dönüşü belli olmayan bir süreci doğal olarak tercih etmeyecek kadar profesyonel kulüp. İki taraflı sözleşme fesih anlamlı oldu. Legal bir şekilde halledip helalleşip ayrıldı. Maddiyatla ayaklı bir sorun çıkacak durum yok. Trabzonspor’un hiçbir futbolcusuna maaş ödememe gibi sorunu yok’’ ifadelerini kullandı.

KIZLARI ARADI

"Kendi kızları, bir gün telefon açıp baba, biz seni özlüyoruz korkuyoruz gelecek misin gibi bir şeylerle başlayan bir telefon konuşması oldu. Hakikaten ailemin yanında olmam lazım, yarın uçamayacağım benim orada olmam lazım dedi. Liglerin tatil olacak mı olmayacak mı bildiğimiz bir dönemdi. Orada olmak istiyorum dedi. Trabzonspor anlayışla karşıladı"