Trabzonspor, ligde kan kaybetmeye devam ederken, teknik direktör Vahid Halilhodzic ise, “Deplasmanda kazanacak kabiliyetimiz yok. Bunu geliştirmek için daha fazla çalışmamız gerekiyor. Ocak ayına kadar zor geçecek” dedi 

İSTİKRARI YAKALAYAMADI

Trabzonspor eriyor, Halilhodzic ise kötü gidişin Ocak ayına kadar devam edeceğini söylüyor… Bu sezon yaklaşık 100 Milyon TL’ye yeni bir kadro kurulup yeni teknik direktör Vahid Halilhodzic’in eline verilen Trabzonspor’da işler yolunda gitmiyor. Sezon başından beri ligde kötü sonuçlar alan Bordo-Mavililer’de eleştiri okları ise teknik direktör Vahid Halilhodzic’in üzerinde yoğunlaşıyor. Her hafta farklı bir 11’le sahaya çıkan Halilhodzic’in 3 ay geçmesine rağmen bir türlü kadro istikrarını yakalayamaması ise can sıkıyor. 

İSTİFA ETMEYİ DÜŞÜNMÜŞ

Trabzonspor’da eleştirilerin odağında olan Halilhodzic’in artık istifa etmesi gerektiği görüşünde birleşen Trabzonspor camiası ve taraftarının baskısı karşısında ise Halilhodzic adeta direniyor. Trabzonspor’da birkaç kez bavullarını alıp gitmeyi düşündüğünü söyleyen Halilhodzic, “Daha önce 4-5 takımda bu tür zorlukların altından kalktım. Maalesef Trabzon'da hemen her şeyin düzeleceği, her şeyin olumlu olacağı algısı yayılmış. Çalışıyoruz, kendimizi yavaş yavaş geliştireceğiz” dedi.

MAALESEF SEVİYE BU

Trabzonspor’da zor bir süreçten geçtiğini de söyleyen Halilhodzic, “Maalesef şu an deplasmanda kazanacak kabiliyetimiz yok. Bunu geliştirmek için daha fazla çalışmamız gerekiyor. Takımda tutukluk var, oyuncular bazen anlaşamıyorlar. Kaç defa tekrarlamam gerekiyor bilmiyorum ama 21 yeni oyuncu transfer ettik ve maalesef bir takım oluşturmak için bunlarla sürekli çalışmak gerekiyor. Ocak ayına kadar zor geçecek. Herkesin Trabzonspor'dan daha fazla beklentisi var ama maalesef seviye bu” dedi.

GÜNEBAKIŞ