Yeni sezonda 3. Lig’de yoluna devam edecek olan Ofspor, yeni yapılandırmaya giderek genç ağırlıklı bir kadro oluşturmayı hedeflerken, bu anlamda çalışmalarını sürdürüyor. Transfer konusunu aceleye getirmek istemeyen ve kulübün çıkarlarını ön planda tutan Bordo-Mavililer, listedeki isimlerle görüşmelerini sürdürürken, kulübe katkı sağlayacak ve maddi anlamda da kulübe zarar vermeyecek isimleri kadrosuna katmak istiyor. Ofspor’da menajer Savaş Topaloğlu, transfer piyasasında rakamların yüksek olduğunu belirterek, bu anlamda acele etmediklerini ifade etti.
Bordo-Mavili takımın 6 Temmuz’da toplanarak yeni sezon hazırlıklarına başlayacağını da belirten Topaloğlu; “Şuan da oyuncu seçmelerimiz var. 5 Temmuz’a kadar devam edecek bu seçmelerden 2-3 oyuncuyu kamp kadrosuna dahil etmeyi planlıyoruz. Bunun yanı sıra transferlerimizin de yüzde 40’ını ilk etap kampına yetiştirmeye çalışacağız. Bu sezon yeni bir oluşama giderek genç bir ekip oluşturacağız. Bunların arasına tecrübeleri isimleri serpiştirip başarıyı kovalayacağız” dedi.
 
Genç, dinamik, kolej havasında bir takım oluşturmayı hedeflediklerine de dikkat çeken menajer Savaş Topaloğlu; “Bu doğrultuda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sol bek haricinde tüm mevkilere takviye düşünüyoruz. Genç, dinamik bir takım oluşturacağız. Camiamız sabırlı olsun. Onlar takıma güvenip destek versinler. Ofspor’u yeniden layık olduğu noktaya taşıyacağımıza inanıyoruz. Tüm gayretimiz de bu yönde” şeklinde ifadeler kullandı.