Ofspor Başkanı Başkan Saral, “Hücum hattı için oyuncu arayışlarımız sürüyor. Ancak iyi oyuncu bulmakta ve almakta zorlanıyoruz. Yapacağımız iki forvet transferi ile lige hazır hale geleceğiz” dedi

İSTEDİĞİMİZİ BULURUZ

Yeni sezonda Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Ofspor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Bu zamana kadar kadrosuna önemli isimler katan Bordo-Mavi-Beyazlılar, transferi forvet hattına yapacağı iki takviye ile tamamlamak istiyor. Hücum hattı için oyuncu arayışlarının sürdüğünü söyleyen Bordo-Mavi-Beyazlı takımın başkanı Olcay Saral, “Forvet hattı için en az iki oyuncu almak istiyoruz. Ancak iyi oyuncu bulmakta ve almakta zorlanıyoruz. İnşallah istediğimiz niteliklerde oyuncular buluruz. Yapacağımız iki forvet transferi ile lige hazır hale geleceğiz” dedi.

SORUNSUZ GİRECEĞİZ

Takımın yeni sezon hazırlıkları için bugün Nevşehir’e gideceğini de kaydeden Saral, “1 Ağustos’tan itibaren ise Nevşehir Avanos’ta kamp çalışmalarımıza start vereceğiz. Nevşehir’de takımımızın yapacağı çalışmalar sonrasında hazır bir duruma geleceğini düşünüyoruz. Şuanda sadece hücum hattına takviye yapmayı planlıyoruz. Ancak bu kampta hocamız başka mevkiler için de bizden yine oyuncu talebinde bulunursa bunu değerlendiririz. Tek arzumuz takımımızın yeni sezona sorunsuz bir şekilde girmesi. Biz de yönetim olarak üzerimize düşeni bu zamana kadar yaptık bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz” dedi.

BİZE GÜVENSİNLER

Geçtiğimiz sezona nazaran yeni yılda daha iyi bir performans ortaya koymayı amaçladıklarını da kaydeden Saral, sözlerini şöyle noktaladı: “Geçtiğimiz sezon ligi 10. sırada tamamlamıştık. Bu sezon ise ligi en kötü ihtimalle 9. sırada tamamlamak istiyoruz. Tabiki daha yukarlarda olmakta gönlümüzden geçiyor. Ligi 9. sırada bitirecek bir kadro oluşturmak hedefindeyiz. Şuanda elimizde 22 kişilik bir sporcu kadrosu var. Elimizdeki tüm oyuncuları seçerek kadromuza kattık. Yine katmaya devam edeceğiz. Başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyorum. Taraftarlarımız bundan önce olduğu gibi bundan sonra da bize inanıp güvenmeye devam etsinler”