Önceki gün yaptığı genel kurul sonrasında yeni yönetimini belirleyen Ofspor’da yeni sezon ile ilgili çalışmalara başlandı. Bordo-Mavili yönetimin ilk gündem maddesi ise Of İlçe Stadı oldu. Çünkü Of İlçe Stadı’nın yıkılıp yerine hastane yapılmasının gündemde olduğu belirtildi. Bordo-Mavili yönetimde Of İlçe Stadı’nın yıkılması durumunda maçlarını geçici olarak yeni sezonda hangi statta oynayacakları konusunda bir durum değerlendirmesi yaptılar. Bordo-Mavili Başkanı Olcay Saral, yeni sezonda stat konusunda sıkıntı yaşamamak adına şimdiden önlem aldıklarını söyledi.
“Resmi imzalar atılmadı ama stadımız büyük olasılıkla devredilecek” diyen Bordo-Mavili takımın başkanı Olcay Saral, “Bu nedenle yeni bir stadımız yapılıncaya kadar geçici bir stat da maçlarımızı oynayacağız. Stadımızın devredilmesi durumunda gelecek sezon hangi stat da maçlarımızı oynarız diye bir değerlendirme yaptık. Gündemimize birkaç alternatif stat geldi” ifadelerini kullandı. Maçlarını oynamak için ilk düşündükleri stadın Bölümlü Mahallesindeki suni çim saha olduğunu belirten Saral, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Bu sahasının kriterlere uygun hale getirilmesi için çalışma başlattık. Uygun gelmezse diğer alternatif statları değerlendireceğiz. Maçlarımızı oynamayı düşündüğümüz diğer sahalar  ise Derepazarı Stadı ve Sürmene İlçe Stadı. Sürmene Sahası doğal çim ve kötü durumda. En zayıf tercih orası. Yeni sezonda her halükarda bu statlardan birinde oynayacağız. Bu süre içerisinde bir yandan da yeni stadımızın yetkililer tarafından yapılmasını talep ediyoruz.”