Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'ın rakibi olan Ofspor'da Başkan Olcay Saral, siyah-beyazlı takım karşısında Trabzon'u ve Of'u en iyi şekilde temsil etmek istediklerini belirterek, futbolun sürprizlere gebe olduğunu söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası 3. tur kurasında yer alan Beşiktaş, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Ofspor ile eşleşti. Eşleşmeyi değerlendiren Ofspor Başkanı Olcay Saral, Ofspor olarak Süper Lig takımı çekmeyi amaçladıklarını ve bunu gerçekleştirdiklerini belirterek, "Biz kurada yer alan takımların içinde süper lig takımı çekmek istiyorduk ve bunu gerçekleştirdik. Tur şansızımın olup-olmaması önemle değil. Beşiktaş'ı ile karşılaşacak olmamız çok önemli. Beşiktaş'ı, Of getirip ağırlamak isterdik ama olmadı maçı İstanbul'da oynayacağız. İstanbul'da yaşayan vatandaşlarımıza tekrar Ofspor gibi bir takımlarının olduğunu hatırlatmış olacağız" dedi.

Futbolun sürprizlere gebe olduğunu belirten Saral, "Biz kurada en iyisini çektik. Beşiktaş ile oynayacak olmamız önemli. Boğulacaksak büyük derede boğulalım. Trabzon'u ve Of'u ene iyi şekilde temsil etmek için mücadele edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Biz kurada Beşiktaş'ı çektik. Şimdi sıra futbolcularımızda" ifadelerini kullandı.