Ofspor’un 61 Of.. nolu plakalardan 1 milyon TL, 061 nolu plakanın 500 bin TL’ye bir iş adamına satıldığı iddialarına yanıt veren Saral, “Keşke bu paraları yine almış olsakta birileri yine konuşsa idi” ifadelerini kullandı.

Yazılı bir açıklama yapan Saral, “Son günlerde dillendirilen ve giderek inandırıcı olmaya başlayan ;  Of Kaymakamlığı, Of belediyesi ve Ofspor'u yıpratmaya yönelik 61 OF...Plakalarından Ofspor'a 1 Milyon TL para aktarıldığı, 061 nolu plakanın 500 bin TL ye bir işadamına satılıp yine Ofspor'a verildiği , Of Terminal Otoparkının para doğradığı ve Ofspor'a peşkeş çekildiği, hatta daha ileri giderek trafik düzenlemesinin dahi bu yönde değiştiği dedikodularına kısa cevaplar vermek istedik” şeklinde kaydetti.

Bu iddialara ise Saral,  “Öncelikle Ofspor Of’un en büyük markasıdır ve bu markayı büyütmek on binlerce sevenini mutlu etmek, yüzlerce genci spor sahalarında tutmak öyle ucuza olacak işler değildir . Bahsi geçen rakamlar hatta daha fazlası liglerdeki rakiplerimize her yıl valilik belediye veya kaymakamlık tarafından veriliyor olup yarışa hep geride başlama sebebimizdir. Keşke bu paraları almış olsak da birileri yine de konuşsa idi.. Oysa ki Plakalardan sadece 65 bin TL (altmış beş bin) almış olduğumuzu bunun 1 aylık sporcu maaşlarına dahi yetmediğini, Otoparkın ise yaz aylarında günlük ortalama 300 tl kazandığını ve bunun altyapıda çalışan 6 hocamızın 1 aylik maliyetine dahi yetmediğini belirtelim...Yok inanmıyorsanız bu kadar para bolluğu olduğu Ofspor'u gelip yönetmeniz için hertürlü desteği vermeye hazırız..” şeklinde yanıt verdi.