Of Devlet Hastanesi bünyesinde yapımına başlanan yeni acil servis inşaatı hızlı bir şekilde sürdürülüyor. Günde ortalama 350 hastaya hizmet veren Of Devlet Hastanesi’nin Acil Servisi yenileniyor. Of Devlet Hastanesi Yönetici Başhekimliğine atanan Op Dr. Şaban Uysal’ı ziyaret eden AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, hastanede yapımı devam eden Acil Servis İnşaatında da incelemelerde bulundu.

YILDA DÖRT YÜZ BİN HASTA
Başhekim Uysal’a yeni görevinde başarılar dileyen Terzioğlu, ziyaretin ardından yapımı devam eden Acil Servis inşaatını inceleyerek Başhekim Uysal’dan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Of Devlet Hastanesi’nin yılda yaklaşık dört yüz bin hastaya hizmet verdiğini belirten Terzioğlu “Trabzon’un önemli bölge hastanelerinden biri olan Of Devlet Hastanesi, Of’un yanı sıra Çaykara, Hayrat, Dernekpazarı ve Sürmene ilçelerimizin yanı sıra Rize ilimizin İkizdere vadisindeki vatandaşlarımıza da sağlık hizmeti veriyor.” dedi.

HALKIMIZ EN İYİSİNE LAYIK
Terzioğlu açıklamasına şöyle devam etti: “Hastanemizin yenilenmesi çalışmaları yer sorunu nedeniyle uzadı. İnşallah en kısa sürede yer sorunu netleşip inşaat çalışmalarına başlayacağız Ancak bu süreçte ihtiyaca cevap veremeyen Acil Servisimizin yenilenmesine karar verdik. 500 m2 alan üzerinde yeni bir servis kuruyoruz. Of ve bölge halkımız hizmetin en iyisine layıktır. Bu amaçla halkımıza en iyi sağlık hizmetini de sunabilmek için mücadele ediyoruz. İnşallah kısa sürede hazır hale gelecek olan Acil Servisimizle birlikte hastanemizi daha kullanışlı hale getireceğiz”  Ziyareti nedeniyle Başkan Terzioğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür eden Başhekim Uysal, Of ve Bölge halkına en iyi hizmeti verebilmek için mücadele ettiklerini ifade etti.