Spor Toto Süper Lig'nde geçtiğimiz cumartesi günü oynanan ve 1-1 sona eren Galatasaray-Mersin İdman Yurdu maçının hakemi Mete Kalkavan, karşılaşma sonrasında büyük bir üzüntü yaşadı. Oğluna edilen küfürlere dayanamayan babası Ahmet İhsan Kalkavan kalp krizi geçirdi.

80 DAKİKA DAYANABİLDİ
Oğlunun yöneteceği karşılaşmayı izlemek için Samsun’dan İstanbul’a gelen eski milletvekili Kalkavan, karşılaşmada ancak 80 dakika dayanabildi. Eşi hakkında söylenen ağır küfürler karşısında çok sinirlenen ve ne yapacağını bilemeyen İhsan Kalkavan, bu andan itibaren kendini stat dışına attı ve bulduğu ilk taksiyle buradan uzaklaştı.

KALBİ 10 SANİYE DURDU
Ancak baba Kalkavan’ın çilesi burada bitmedi. Takside kalp krizi geçiren Ahmet İhsan Kalkavan, taksi şoförü tarafından zorlukla en yakın hastaneye yetiştirildi. Bağcılar Medipol Hastanesi’ne kaldırılan Mete Kalkavan’ın babasının kalbinin 10 saniye durduğu, daha sonra hayata döndürüldüğü ortaya çıktı.

YOĞUN BAKIMDA UYUTULUYOR
Yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Ahmet İhsan Kalkavan’ın hayati tehlikesinin devam ettiği, yoğun bakımda uyutulduğu dile getirildi. Bilindiği gibi Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, maçın ardından Mete Kalkavan’ın yönetimini eleştirmiş, ilk kez bir hakem hakkında konuştuğunu ifade etmişti.

(Milliyet)