61SAAT HABER SERVİSİ - Nijerya’dan yayın yapan Today adlı internet haber sitesi bugün Trabzonspor’un ilgilendiği iddia edilen John Ogu ile ilgili flaş bir haber yaptı. 

Site son raporlara göre orta saha oyuncusunun Trabzonspor’a katılmasının yakın olduğunu yazdı. Site Trabzonspor’da  Onazi ve Nwakaeme gibi 2 Nijeryalının oynadığını da haberinde hatırlattı. 

Mısır’da oynanacak 2019 Afrika Uluslar Kupasına hazırlandıkları kamp sırasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ogu ise, Trabzonspor’a adının yazılması ile ilgili hiç bir şey bilmediğini söyledi. 

İsrail ekibi Hapoel Be”er Sheva ile sözleşmesi sona eren Ogu, Trabzonspor’a anlaşma sağladığı iddialarına  “Ben Trabzonspor ile hiç konuşmadığım.  Onlarla bir bağlantım yok” ifadelerini kullandı. 

Henüz somut bir şey olmadığını söyleyen Ogu, “Size henüz somut bir şey olmadığını söyleyebilirim. Ancak tek bildiğim Türkiye dışındaki bazı ülkelerden teklifler olduğunu… Çünkü temsilcim bana onlandan bahsetti” dedi. 

Henüz hiç bir sözleşmeye imza atmadığını söyleyen Ogu, “Henüz hiç bir şey imzalamadım ve bir sonraki nerede çalışacağıma karar verdikten sonra tüm hayranlarıma bildiriceğim. Bu sosyal medyadan olacak. Ancak puanda 2019 Afrika Ulanlar Kupasına odaklanacağım” diye konuştu. 

Ogu, kariyerini İngiltere’de bir kulüpte son verme hayalini ise yeniden hatırlattı.