61SAAT SPOR-Türkiye Kadın A Milli Takımı’nın başında yer alan Ogün, Trabzonspor Dergisine çarpıcı açıklamalar yaptı. Göreve geldiği günden bu yana 3 ay geçtiğini ifade eden Ogün, bu süreçte yeniden bir yapılanma içerisinde yer aldıklarını kaydetti.

TARAFTARIN ÖNÜNE SUÇLU GİBİ ATTILAR
Şampiyonluğun kaçtığı 1996 kadrosunun Abdullah ile birlikte değişmez oyuncuları arasında yer alan Ogün, dönemin başkanı Mehmet Ali Yılmaz ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Herkesin kendisini “Fenerbahçe’ye gitti” şeklinde bildiğini ifade eden Ogün,
“Herkes beni Fenerbahçe’ye gitti diye biliyor. Fakat ben gitmek istemedim, gönderildim. Herkesin bunu böyle bilmesini istiyorum. Hatta sezon bitmeden dönemin başkanı Mehmet Ali Yılmaz, beni ve Abdullah’ı, Fenerbahçe’ye sattı. Yapacak bir şeyimiz yoktu. Kafalarına göre bizi sattılar. Ben bu takımda doğdum ve büyüdüm kaptanlığa kadar yükseldim. Ayrılıklar, transferler olabilir. Bunlar futbol dünyasında olağan şeylerdir. Ama giderken de ardında soru işareti bırakmayacaksın. Beni hem habersiz gönderdiler, hem de taraftarın önüne suçlu gibi attılar. Bana göre yanlıştı ” dedi.

96'da Fenerbahçe’ye son maçta kaptırılan şampiyonlukla ilgili olarak ise Ogün, “0 yıkımı bir futbolcu olarak hiçbir zaman atlatamazsınız. Hala içimde. Düşündüğüm zaman bile üzülürüm. Aradan 17 sene geçmiş ama unutmak mümkün değil. Futbol hayatımın en üzüntülü olayı oydu. Bir futbolcunun yaşayabileceği en güzel hediye şampiyonluktur. 0 jenerasyon şampiyonluğu fazlasıyla hak etmişti. Ama olmadı işte. Belki kendimize aşırı güvendik. Fazla özgüven de inanılmaz bir hata yapmamıza sebep oldu. Kısmet ama şuan konuşurken bile o üzüntüyü yaşıyorum” dedi.
Ogün ayrıca,
“1461 Trabzon bana göre Trabzonspor için bulunmaz bir altyapıdır. Sonuna kadar kullanılmalı ve Trabzonspor oyuncu bazında buradan beslenmelidir." Dedi.