61SAAT HABER SERVİSİ - Spor Toto Süper Ligin 9. haftasında Başakşehir ile karşılaşan Trabzonspor, 1 - 0 öne geçtiği karşılaşmada 90+5’de bulduğu golle maçı 2 - 2 berabere bitirdi. Başakşehir taraftarının 2 - 1 öne geçtikten sonra 3 diye bağırırken Sörloth’un golüyle bir anda sus pus oldular. 
Maçın ardından konuşan Başakşehir teknik direktörü Okan Buruk, “Maçın birinci dakikasında sonuna kadar çok üstün oynadığımız, zaman zaman ilk yarı bir pozisyon içinde 3 tane şut attırdık. Onun dışında Nwakaeme’nin şutu vardı. İki tane duran toptan gol yedik. Oyunu biz yönettik. Rakip kaleye gittik. Orta yaptık. Futbol adına her şeyi yaptık. 2 - 1 öndeydik son dakika yediğimiz duran top golü kaderi belirledi. 
Çok iyi oynadık, belki bu sene en rahat maçı oynadık. Rakibimiz çok büyük sıkıntılar yaşadı, güçlükler yaşadı. 2’den sonra 3. golü bulacak şanslar geldi. Maçı bitirebilirdik. Maçın her bölümünde iyi işler yaptık. Çok mutlu oldum. Bundan sonra aynı oyuna devam edip, kazanarak devam edeceğiz inşallah” dedi. 

KORNERDEN GOL YEMEMİŞTİ.. 
Buruk, Kornerden gol yemediklerine dikkat çekerek, “Kornerden hiç gol yememiştik. İki tane duran top biri penaltı. Son dakika yediğimiz gol. Novak’ın Mert’i çıkarmaması net bir şey yok ama çok iyi orta geldi. Rakip yükselerek geldi. Duran topta iyi takımdık, gol yemeyen takımdık. Avrupa Kupasında son dakika yediğimiz gol vardı. Tabiki üzüntülüyüz. Rakibimize oynama şansı vermedik ama duran toptan böyle şeyler oluyor.maçın uzatması da çok şeydi. Hakem neden 6 dakika verdi. Ben anlamadım. Futbol bu, herkes futbolu bu yüzden seviyor. Son dakika golleri üzer takımları. Ben oyun olarak ne kadar güçlü olduğumuzu gösterdik. Bunu devam ettireceğiz. 
Konsantrasyon eksikliği değil. Çok iyi attı Sosa.. Topu doğru yere indirdi. Ne kadar iyi atıyorsan, gelip iyi vuruyorsa çere olmuyor. Üzüntülüyüz. Önemli bir 3 puandı. Oyun beni çok mutlu etti. Memnun etti, aynı oyuna devam edeceğiz” dedi.