61SAAT SPOR SERVİSİ

Maç öncesinde Rizespor teknik direktörü Okan Buruk, “Bugün maç toplantısında oyuncularıma bununla ilgili teşekkür ettim. İkinci yarı performansları mucize diyebiliriz. 12 puandan 41 puana gelmek. 41 puan olarak değil, 7 - 8 puanlık hakem hataları olmasa daha yukarıda olabilirdik. Bizim de hatalarımız var tabi burada. Ama bariz şeyleri söylüyorum. Mucizeyi gerçekleştirdik. Hem küme düşme hattında uzaklaşan hem de Avrupa’ya gitmeye çalışan takım olduk. Başaramasakta hem oyun olarak hem de futbol zevki olarak iyi şeyler izlettik. 
Burada Trabzonspor’da aynı şekilde görüyorum. İyi şeyler yapan takım, iyi oynayan takım. Kaliteli ayakları var. İyi oynuyorlar. Bir futbol gecesi bekliyorum. Sadece futbola odaklanacağız. Taraftarımız bu maça inanılmaz motive şekilde geldi. Biz saha içinde en iyisini yapıp maçı kazanmak istiyoruz. Sakin olmak gerekiyor. Atmosfer olarak yüksek gerilimde geçebilecek maç. Hem biz ve oyuncularımız rakip ve hakemler saha içi atmosferi doğru şekilde tutacağız” dedi.

Maçın ardından konuşan Ç. Rizespor teknik direktörü Okan Buruk, “Son 6 haftada küme düşme hattından uzaklaşan Rizespor vardı. Daha büyük hedefler çizen Rizespor. Öncelikle bunun için şükrediyoruz. Son 6 haftayı daha iyi geçirmek isterdik. Ama bunu başaramadık. Ama gerçekten herkesin küme düşecek gözüyle baktığı takımın bu kadar yukarı çıkması hem puan olarak hem oyun olarak iyi yere gelmesi bizi mutlu ediyor. Oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Bizim için en önemli burada taraftarımıza teşekkür ediyorum. 
Maça iyi başlamıştık. Ama sonununda kaybettiğimiz karşılaşma oldu. Kaybettiğimiz için üzgünüz” dedi.