61SAAT HABER SERVİSİ - Süper Lig'in 26. haftasında zirvedeki dev maçta Trabzonspor evinde Başakşehir ile karşı karşıya geldi. Medikal Park Stadı'nda koronavirüs tedbirleri kapsamında seyircisiz oynanan mücadele karşılıklı gollerin ardından 1-1 sona erdi.
Başakşehir teknik direktörü Okan Buruk, “Baktığımızda oyuncularımın üzerinde yorgunluk vardı. 3 gün önce maç oynadığımız için. 3 günün yeterli olduğunu söyleyen teknik adamım. Seyircisiz olunca atmosfer daha zorlaşıyor. İlk yarıda ki performan iyi değildi. Buna rağmen gol pozisyonumuz vardı. Rakibimize şans verdik. İkinci yarıya daha iyi başladık. Devre arasında konuşmamız etkili oldu. İlk yarıda Fırat hocanın verdiği kararlar etkili oldu. Aleyhinize kararlar verdi. 
Çok iyi bir takıma karşı oynadık. Hücumda etkili oyuncuları var. Direkt rakip kaleye gidiyorlar pozisyon yaratıyorlar. Biz zaman zaman bu pozisyonlarda zorlandık. Çok iyi takıma karşı oynadık. Kazanmak için her şeyi yaptılar. Biz de golü yemeseydik kazanmak için şans oluşturabilirdik. Her iki takım oyuncularını tebrik etmek istiyorum. Birer puan iki takım için de kötü değil. Her halde aynı şeyleri düşünüyoruz. Ligin zirvesinde iki takım yer alıyor. Oyun anlamında iyi şeyler seyrettirdik. Hüseyin hoca ekibine başarılar diliyorum” dedi.