61SAAT HABER SERVİSİ - TAYFUN ÇÖPCÜ

Trabzonspor'da 2020 yılına kadar sözleşme tazeleyen Okay Yokuşlu'nun bu karar taraftarlardan büyük beğeni topladı.

BAŞKAN USTA İLE OKAY YÜZ YÜZE GÖRÜŞTÜ
Birçok büyük kulübün takibinde olan Okay Yokuşlu'nun Trabzonspor'un teklifini nasıl kabul ettiği merak konusu oldu. 61saat spor servisi Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ile Okay Yokuşlu yüz yüze bir görüşme yaptığını öğrendi.

BAŞKAN USTA, ''50.YILDA BİZİMLE OL, ÖNEMLİ BİR OYUNCUMUZSUN''
Yapılan görüşmede Okay Yokuşlu'nun bordo mavili yönetimin tekliflerine olumsuz cevap vermediği öğrenilirken başkan Usta genç oyuncuya ''Trabzonspor'un 50.yılı bu yıl içerisinde sende takımımızın en önemli oyuncularından bir tanesisin. Bizimle beraber bu yolda yürümeye hazırsan bizde bize düşen görevimizi yaparak sözleşmeni yenileyelim. 50.yılda Trabzonspor'un ve kendinin ilk şampiyonluğunu hep birlikte yaşayalım'' ifadelerini kullandı.

OKAY YOKUŞLU, ''50.YILDA ŞAMPİYON OLARAK TARİHE GEÇMEK İSTİYORUM''
Usta'nın bu sözleri karşısında Okay Yokuşlu, ''Trabzonspor'da çok iyi kıskanılacak bir aile ortamı var. Bu aile ortamını bozmak istemiyorum. Taraftarlarımızın son maçlarda bize yaşattığı atmosferi görünce burada olmanın ne kadar önemli olduğunu hissediyorum. 50.yıl şampiyonluk hedefinde bende olmak istiyorum. Burada şampiyon olarak tarihe geçmek istiyorum'' şeklinde cevap verdi.
Bu görüşmenin ardından Okay Yokuşlu ile 2020 yılına kadar sözleşme uzatma kararı alındı